KunststofenRubber.nl

Desch Plantpak neemt horticultuur Deense Sky-Light over

17 oktober 2018 om 16:00 uur - WAALWIJK

Desch Plantpak heeft overeenstemming bereikt met het Deense bedrijf Sky-Light voor de overname van de activiteiten voor trays voor planten.


Sky-Light is gevestigd in het westen van Denemarken. Het bedrijf fabriceert milieuvriendelijke plastic verpakkingen en sheets voor thermovormen. Het bedrijf ontwikkelt en optimaliseert materiaal dat geschikt is voor voedselverpakking met het hoogste aandeel recyclaat binnen de industrie. Sky-Light's voor voedsel goedgekeurde plastic verpakkingen kunnen tot honderd procent recyclaat bevatten. Directeur Søren Kjær Larsen:  "Met het afstoten van de horticultuuractiviteiten willen wij ons verder richten op de meest milieuvriendelijke verpakkingen voor de voedsel- en levensmiddelenindustrie."

 

Meer klanten

 

Desch Plantpak heeft al drie fabrieken in Nederland en een in het Verenigd Koninkrijk en is een grote fabrikant van potten en trays voor de professionele tuinbouw.  Directeur Jan Willem Wieringa:  "We zijn blij dat we straks een nog grotere reeks producten aan nog meer klanten kunnen leveren. We gebruiken al  veertig jaar lang gerecycled plastic en onze producten kunnen gemakkelijk  gerecycled  worden."

 

Focus op ...

Agenda

10 april 2024, Amsterdam

European Thermoforming Conference 2024

The European Thermoforming Conference is run specifically for the thermoforming industry and is organised...

11 april 2024, Ede

Eriks Experience Day

De Eriks Experience Day in Ede gaat over aandrijftechniek en kunststoffen. Samen met A-merk fabrikanten...

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

Meer agendapunten »