KunststofenRubber.nl

Composites Europe en Foam Expo Europe samen in 2019

08 november 2018 om 12:26 uur - STUTTGART / HAANOVER

De vakbeurzen Composites Europe en Foam Expo Europe zullen voortaan tegelijkertijd naast elkaar gehouden in Stuttgart. De eerste editie is op 10-12 september 2019.


Foam Expo Europe, de vakbeurs en conferentie voor de toeleveranciersketen van de productie van technisch schuim, en Composites Europe, de Europese vakbeurs en forum voor composieten, technologie en  toepassingen, zullen met ingang van 2019 tegelijkertijd naast elkaar worden georganiseerd. Dit is aangekondigd door de twee organisatoren, Smarter Shows en Reed Exhibitions.  Samen gaan de twee beurzen de technieken en toepassingen van composietmaterialen en de totale toeleveringsketen van de schuimproductie verzamelen. Het samengevoegde evenement zal synergie opleveren voor de industrieën die zowel composiet als schuim toepassen, zoals de auto-industrie, de luchtvaart, de bouw en wereld van sport en vrijetijd.  Bezoekers treffen een brede reeks van lichtgewicht materialen en fabricageprocessen.

 

Hannover wordt Stuttgart

 

Foam Expo Europe werd van 16 tot 18 oktober 2018 georganiseerd in Hannover en presenteerde de schuimtoeleveringsketen en markt voor fabrikanten en kopers van technisch schuim,  schuimproducten en services.  De show focust op vormschuim, harde en flexibele schuimoplossingen, inclusief grondstoffen, chemicaliën, equipment  en machines.

Composites Europe is een belangrijke composietenbeurs in de grootste composietenmarkt van de wereld, zijnde Duitsland. De editie van 2018 (6-8 november) telt 365 exposanten uit dertig landen. Volgend jaar wordt de gecombineerde show gehouden van 10 tot 12 september 2019 in Stuttgart.  

 

www.composites-europe.com

http://www.foam-expo.eu   

 

Focus op ...

Agenda

19 november 2018, Three-sixty Veghel

Seminar Future Proof Plastics

Seminar met vertegenwoordigers van overheid, bedrijfsleven en ngo's inclusief bezoek aan 'de...

20 november 2018, Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Recycling 2018

Recycling-vakbeurs met innovaties en producten voor afval, imzamelen, transport, sorteren, opslag en...

20 november 2018, NHL Hogeschool Emmen

Seminar optimalisatie spuitgietmatrijzen

Nieuwe wegen voor de optimalisatie van spuitgietmatrijzen en -processen. Toegang gratis. Aanmelden via...

Meer agendapunten »