KunststofenRubber.nl

Composites Europe en Foam Expo Europe samen in 2019

08 november 2018 om 12:26 uur - STUTTGART / HAANOVER

De vakbeurzen Composites Europe en Foam Expo Europe zullen voortaan tegelijkertijd naast elkaar gehouden in Stuttgart. De eerste editie is op 10-12 september 2019.


Foam Expo Europe, de vakbeurs en conferentie voor de toeleveranciersketen van de productie van technisch schuim, en Composites Europe, de Europese vakbeurs en forum voor composieten, technologie en  toepassingen, zullen met ingang van 2019 tegelijkertijd naast elkaar worden georganiseerd. Dit is aangekondigd door de twee organisatoren, Smarter Shows en Reed Exhibitions.  Samen gaan de twee beurzen de technieken en toepassingen van composietmaterialen en de totale toeleveringsketen van de schuimproductie verzamelen. Het samengevoegde evenement zal synergie opleveren voor de industrieën die zowel composiet als schuim toepassen, zoals de auto-industrie, de luchtvaart, de bouw en wereld van sport en vrijetijd.  Bezoekers treffen een brede reeks van lichtgewicht materialen en fabricageprocessen.

 

Hannover wordt Stuttgart

 

Foam Expo Europe werd van 16 tot 18 oktober 2018 georganiseerd in Hannover en presenteerde de schuimtoeleveringsketen en markt voor fabrikanten en kopers van technisch schuim,  schuimproducten en services.  De show focust op vormschuim, harde en flexibele schuimoplossingen, inclusief grondstoffen, chemicaliën, equipment  en machines.

Composites Europe is een belangrijke composietenbeurs in de grootste composietenmarkt van de wereld, zijnde Duitsland. De editie van 2018 (6-8 november) telt 365 exposanten uit dertig landen. Volgend jaar wordt de gecombineerde show gehouden van 10 tot 12 september 2019 in Stuttgart.  

 

www.composites-europe.com

http://www.foam-expo.eu   

 

Focus op ...

Agenda

12 maart 2019, Ahoy Rotterdam

MaterialDistrict Rotterdam 2019

MaterialDistrict is ‘s werelds leidende matchmakingplatform op het gebied van innovatieve materialen.

10 april 2019, RAI Amsterdam

Plastics Recycling Show Europe 2019

Tweedaags internationaal evenement Plastics Recycling Show Europe 2019 wordt georganiseerd door PRE. Op...

10 april 2019, IKV op RWTH University- Aken (D)

Int. Injection Moulding Conference IMCC

IIMC 2019 richt zich op een internationaal publiek van leidinggevend personeel en specialisten uit alle...

Meer agendapunten »