KunststofenRubber.nl

Air Liquide en Additive Industries partners industrieel 3D-printing

16 november 2018 om 11:24 uur - EINDHOVEN / FRANKFURT

De bedrijven Air Liquide en Additive Industries hebben op vakbeurs FormNext aangekondigd dat zij hun bestaande langjarige relatie gaan intensiveren tot de vorming van een professioneel partnerschap.


Air Liquide gaat zijn oplossingen voor de levering en opslag van beschermgassen toevoegen aan de propositie van Additive Industries in de deelmarkt industrial additive manufacturing. Een speciale blauwdruk van de infrastructuur voor het MetalFAB1-systeem van Additive Industries maakt het voor de klanten in veeleisende markten zoals luchtvaart, automotive, medische en hightech equipment  mogelijk zowel de kwaliteit als de veiligheid van het 3D-printingproces te verbeteren.

 

Diederick Luijten, directeur IM Benelux of Air Liquide: "We gaan de gebruikers een volledig geïntegreerde oplossing aanbieden. We hebben geconstateerd dat vaak aan de infrastructuur voor de gassen argon en stikstof is voorbijgegaan als zijnde een belangrijk deel van de puzzel. Met het partnerschap met Air Liquide kunnen we nu een blauwdruk aan onze klanten aanbieden om een betrouwbare gasopslag en levering te garanderen in combinatie met een hoger veiligheidsniveau, onze aller hoogste prioriteit", meldt ceo Daan Kersten van Additive Industries.

 

 

Focus op ...

Agenda

28 mei 2019, World Hotel Wings Rotterdam

Waste2Materials

Eerste editie van congres over afvalplasticprobleem met 150 directeuren en managers.

6 juni 2019, Mikrocentrum Veldhoven

GOM Knowledge Day Veldhoven

GOM zet internationale standaarden in optische 3D-metrologie en op de Plastic Knowledge Day 2019 brengt...

25 juni 2019, IKV - RWTH Aachen University

Verwerken organische en silicone rubbers

Tweejaarlijkse conferentie van het Duitse instituut voor kunststofverwerking IKV

Meer agendapunten »