KunststofenRubber.nl

Broekhof Verpakkingen overgenomen door Pacombi Group

16 november 2018 om 15:08 uur - Oud-Beijerland

Pacombi Group heeft bekendgemaakt dat overeenstemming is bereikt over de overname van Broekhof Verpakkingen BV. De overname zal nu formeel ter goedkeuring aan de ACM worden voorgelegd.


De nieuwe combinatie Pacombi Group en Broekhof realiseert met 780 medewerkers (480 van Pacombi en driehonderd van Broekhof) een jaaromzet van zo'n 350 miljoen euro in diverse markten, onder meer in horticultuur, retail, foodservice, industrie en agricultuur. Eigenaar Jan Paardekooper  van Pacombi Group: "De overname van Broekhof betekent dat wij ons specialistische en innovatieve aanbod aan klanten in de sierteelt verder kunnen verbeteren. Bovendien sluiten de buitenlandse activiteiten van Broekhof aan bij onze internationale ambities."

 

Enorm blij

 

Directeur/eigenaar Arjan Broekhof van Broekhof Verpakkingen zegt ‘enorm blij' te zijn met de transactie.  "Wij hebben het volste vertrouwen in een succesvolle en plezierige samenwerking. Onze klanten kunnen rekenen op een ongewijzigde voortzetting van onze leveringen en diensten. En onze missie blijft onveranderd van kracht, dus wij blijven  op een innovatieve en betrouwbare manier waarde toevoegen in verpakkings- en decoratiematerialen voor de sierteelt." Broekhof heeft vestigingen in Aalsmeer, Honselersdijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Nairobi (Kenia), Rionegro (Colombia), Miami (VS) en Ho Chi Minhstad (Vietnam).

 

Een van de grootste

 

Pacombi is één van de grootste onafhankelijke distributeurs in verpakkingen, disposables, re-usables en durables en bedrijfsbenodigdheden in Europa. Binnen de groep hebben diverse gerenommeerde verpakkingsbedrijven hun krachten gebundeld, elk met hun eigen specialisme: Paardekooper Verpakkingen, Van der Windt Verpakking en Depa Disposables.

 

Focus op ...

Agenda

10 april 2019, IKV op RWTH University- Aken (D)

Int. Injection Moulding Conference IMCC

IIMC 2019 richt zich op een internationaal publiek van leidinggevend personeel en specialisten uit alle...

16 april 2019, Brightlands Chemelot Campus, Sittard-Geleen

3D Printing Materials Conference

Aan bod komen: polymeren (nieuwe materialen), de toepassingen van polymeren in 3D-Printing (van standaard...

19 november 2019, Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Recycling 2019

Vakbeurs voor de recyclingindustrie www.recyclingvakbeurs.nl

Meer agendapunten »