KunststofenRubber.nl

Gezocht: slimme producten die meedingen naar Rethink Awards

11 december 2018 om 14:12 uur - DEN HAAG

Als rubber- en kunststofindustrie zetten we ons in voor verduurzaming, voor CO2-reductie en voor veilige producten die comfort geven aan gebruikers. Maakt u die, mag u als bedrijf trots zijn op die producten.


Dat mag heel Nederland weten en daarom plaatst NRK die producten op de Rethink-website. Deze toppers kunnen ook meedingen naar de Rethink Awards 2019 die op 13 maart 2019 worden uitgereikt tijdens de Avond van de Maakindustrie in Media Plaza te Utrecht.  Download hier de flyer met alle praktische informatie over de award en uw inzending.

 

Vier awards  

 

Heeft u slimme producten die kunnen meedingen naar de Rethink Awards 2019 voor duurzame producten? Dien uw aanvraag in vóór 19 februari 2019. Mail daarvoor naar Erik de Ruijter (deruijter@nrk.nl) of Martin van Dord (vandord@nrk.nl). De onafhankelijke en deskundige jury zal vier awards toekennen. Er is een award voor het beste product in elk van de vier grote marktsegmenten van de rubber- en kunststofindustrie, namelijk:

  • Verpakkingen,
  • Bouw & Infra,
  • B2B & Automotive
  • Consumentenproducten

Bedrijven die een product definitief inschrijven en dus deelnemen aan de verkiezing worden uitgenodigd deel te nemen aan de feestelijke dineravond op 13 maart in Media Plaza te Utrecht. Tijdens deze avond worden de Rethink Awards uitgereikt.

 

Focus op ...

Agenda

25 juni 2019, IKV - RWTH Aachen University

Verwerken organische en silicone rubbers

Tweejaarlijkse conferentie van het Duitse instituut voor kunststofverwerking IKV

26 juni 2019, Londen

European Carbon Black Summit 2019

Eerste conferentie van organisator ACI over de problematiek van carbon black.

10 september 2019, Messe Stuttgart

Composites Europe vakbeurs en conferentie

Europese vakbeurs en conferentie over vezelversterkte kunststoffen. De conferentie valt dit jaar samen...

Meer agendapunten »