KunststofenRubber.nl

Gezocht: slimme producten die meedingen naar Rethink Awards

11 december 2018 om 14:12 uur - DEN HAAG

Als rubber- en kunststofindustrie zetten we ons in voor verduurzaming, voor CO2-reductie en voor veilige producten die comfort geven aan gebruikers. Maakt u die, mag u als bedrijf trots zijn op die producten.


Dat mag heel Nederland weten en daarom plaatst NRK die producten op de Rethink-website. Deze toppers kunnen ook meedingen naar de Rethink Awards 2019 die op 13 maart 2019 worden uitgereikt tijdens de Avond van de Maakindustrie in Media Plaza te Utrecht.  Download hier de flyer met alle praktische informatie over de award en uw inzending.

 

Vier awards  

 

Heeft u slimme producten die kunnen meedingen naar de Rethink Awards 2019 voor duurzame producten? Dien uw aanvraag in vóór 19 februari 2019. Mail daarvoor naar Erik de Ruijter (deruijter@nrk.nl) of Martin van Dord (vandord@nrk.nl). De onafhankelijke en deskundige jury zal vier awards toekennen. Er is een award voor het beste product in elk van de vier grote marktsegmenten van de rubber- en kunststofindustrie, namelijk:

  • Verpakkingen,
  • Bouw & Infra,
  • B2B & Automotive
  • Consumentenproducten

Bedrijven die een product definitief inschrijven en dus deelnemen aan de verkiezing worden uitgenodigd deel te nemen aan de feestelijke dineravond op 13 maart in Media Plaza te Utrecht. Tijdens deze avond worden de Rethink Awards uitgereikt.

 

Focus op ...

Agenda

27 maart 2019, AJ Solutions Zandhoven (B)

AJ Solutions Open House

Open Huis met live demo's van randapparatuur en expertpresentaties

10 april 2019, IKV op RWTH University- Aken (D)

Int. Injection Moulding Conference IMCC

IIMC 2019 richt zich op een internationaal publiek van leidinggevend personeel en specialisten uit alle...

10 april 2019, RAI Amsterdam

Plastics Recycling Show Europe 2019

Tweedaags internationaal evenement Plastics Recycling Show Europe 2019 wordt georganiseerd door PRE. Op...

Meer agendapunten »