KunststofenRubber.nl

Arlanxeo opent online platform voor Keltan EPDM

17 december 2018 om 11:26 uur - MAASTRICHT

Arlanxeo heeft een zelfservice-platform operationeel dat klanten voor Keltan EPDM 24/7 ter beschikking staat. Dit online platform biedt de klanten de volledige controle en directe interactie met Arlanxeo op elk door hen gewenst moment.


In 2018 tekende Arlanxeo, een belangrijke producent van synthetische elastomeren, een overeenkomst met Saudi Aramco voor het op de markt brengen en verkopen van diens aandeel Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer rubber  (EPDM) dat is geproduceerd in de Petro Rabigh fabriek, een joint-venture tussen Arlanxeo en Saudi Aramco. Deze EPDM's worden door Arlanxeo vermarkt onder zijn merknaam Keltan met de toevoeging KSA, die staat voor Kingdom of Saudi Arabia.

 

24/7

 

Arlanxeo heeft het zelfservice-platform voor Keltan KSA 24/7 operationeel voor de klanten 24/7. Dit online platform biedt hen volledige controle en directe interactie met Arlanxeo op elk door hen gewenst moment.  De klant kan technische informatie van Keltan KSA van de site halen, plus productveiligheid-, kwaliteit- en regelgevingdocumentatie. Bovendien kunnen de klanten om monsters van producten vragen en orders plaatsen op de webshop. Arlanxeo nodigt de klanten uit de zelfservice te gebruiken.

 

www.keltanksa.com

 

Arlanxeo is in 2016 opgericht als 50:50-joint venture tussen Saudi Aramco en Lanxess. De laatste heeft inmiddels aangekondigd dat men voornemens is zijn aandeel in de joint venture te verkopen aan Saudi Aramco.   

 

Focus op ...

Agenda

25 juni 2019, IKV - RWTH Aachen University

Verwerken organische en silicone rubbers

Tweejaarlijkse conferentie van het Duitse instituut voor kunststofverwerking IKV

26 juni 2019, Londen

European Carbon Black Summit 2019

Eerste conferentie van organisator ACI over de problematiek van carbon black.

10 september 2019, Messe Stuttgart

Composites Europe vakbeurs en conferentie

Europese vakbeurs en conferentie over vezelversterkte kunststoffen. De conferentie valt dit jaar samen...

Meer agendapunten »