KunststofenRubber.nl

Global Woman's Breakfast voor vrouwen in de chemie

18 januari 2019 om 15:01 uur - GELEEN

VNCI organiseert een ontbijtsessie met vrouwen in de chemie. Tijdens dit Global Women's Breakfast op 12 februari 2019 brengt de organisatie vrouwelijke chemici samen. Van middelbare scholier tot topvrouw van een chemiebedrijf. Het doel is ‘empowering women in chemistry'.


De sessie begint om 09.00 uur en Bernhard Wientjes ( voormalig voorzitter VNO-NCW) en Colette Alma (directeur VNCI) treden op als gastheer en gastvrouw.  Tijdens het ontbijt kan men onderling  kennismaking aan de verschillende tafels en wordt gepraat over het favoriete element uit het periodiek systeem. Empowering Women in Chemistry bevat ook drie persoonlijke verhalen van vrouwen in de chemie. Over hun drijfveren, hun keuze voor de chemie, de veelzijdigheid van de sector en hun passie.

Vervolgens zijn er speeddates, gesprekken tussen scholieren en professionals en er is de omgekeerde wereld waarin professionals scholieren om raad vragen over het verbeteren van het imago van de chemiesector. De ontbijtsessie Global Woman's Breakfast duurt tot 12.00 uur.

 

Aanmelden

 

 

Focus op ...

Agenda

12 maart 2019, Paris-Nord Villepinte

JEC World 2019

Leidende internationale composietenbeurs

12 maart 2019, Ahoy Rotterdam

MaterialDistrict Rotterdam 2019

MaterialDistrict is ‘s werelds leidende matchmakingplatform op het gebied van innovatieve materialen.

13 maart 2019, Koningshof Veldhoven

RapidPro 2019

RapidPro. Define. Design. Produce.

Meer agendapunten »