KunststofenRubber.nl

NRK roept deelnemers op voor Rethink Award 2019

25 januari 2019 om 09:22 uur - DEN HAAG

NRK reikte vorig jaar voor het eerst de Rethink Award uit voor innovatieve producten. De prijsuitreiking van de Awards voor 2019 is dit jaar op 13 maart, op de tweede Avond van de Maakindustrie in Media Plaza in Utrecht. Alle deelnemers worden voor deze avond uitgenodigd.


Hebt u innovatieve producten en bent u er trost op? Zet ze bij NRK in de etalage op de Rethink-website in de vorm van een verhaal, column, video of foto. U kunt vervolgens winnaar worden van een van de Rethink Awards Duurzame Producten 2019.  De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de tweede Avond van de Maakindustrie op 13 maart in Media Plaza in Utrecht. Alle deelnemers aan de Rethink Award worden van harte uitgenodigd voor deze speciale avond.

 

Praktische informatie

 

Bedrijven die geschikte producten hebben die kunnen meedingen naar de Rethink Awards 2019 voor duurzame producten, moeten die producten vóór 12 februari 2019 aanmelden. Klik hier voor het aanmeldformulier en mail de informatie naar Inge Munniks. De onafhankelijke van deskundigen zal vier Awards toekennen, een voor elk van de vier grote marktsegmenten van de rubber- en kunststofindustrie:

  • Verpakkingen
  • Bouw & Infra
  • B2B & Automotive
  • Consumenten producten

Klik hier voor de flyer

 

NRK-website. 

 

 

Focus op ...

Agenda

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

Meer agendapunten »