KunststofenRubber.nl

NRK roept deelnemers op voor Rethink Award 2019

25 januari 2019 om 09:22 uur - DEN HAAG

NRK reikte vorig jaar voor het eerst de Rethink Award uit voor innovatieve producten. De prijsuitreiking van de Awards voor 2019 is dit jaar op 13 maart, op de tweede Avond van de Maakindustrie in Media Plaza in Utrecht. Alle deelnemers worden voor deze avond uitgenodigd.


Hebt u innovatieve producten en bent u er trost op? Zet ze bij NRK in de etalage op de Rethink-website in de vorm van een verhaal, column, video of foto. U kunt vervolgens winnaar worden van een van de Rethink Awards Duurzame Producten 2019.  De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de tweede Avond van de Maakindustrie op 13 maart in Media Plaza in Utrecht. Alle deelnemers aan de Rethink Award worden van harte uitgenodigd voor deze speciale avond.

 

Praktische informatie

 

Bedrijven die geschikte producten hebben die kunnen meedingen naar de Rethink Awards 2019 voor duurzame producten, moeten die producten vóór 12 februari 2019 aanmelden. Klik hier voor het aanmeldformulier en mail de informatie naar Inge Munniks. De onafhankelijke van deskundigen zal vier Awards toekennen, een voor elk van de vier grote marktsegmenten van de rubber- en kunststofindustrie:

  • Verpakkingen
  • Bouw & Infra
  • B2B & Automotive
  • Consumenten producten

Klik hier voor de flyer

 

NRK-website. 

 

 

Focus op ...

Agenda

12 maart 2019, Paris-Nord Villepinte

JEC World 2019

Leidende internationale composietenbeurs

12 maart 2019, Ahoy Rotterdam

MaterialDistrict Rotterdam 2019

MaterialDistrict is ‘s werelds leidende matchmakingplatform op het gebied van innovatieve materialen.

13 maart 2019, Koningshof Veldhoven

RapidPro 2019

RapidPro. Define. Design. Produce.

Meer agendapunten »