KunststofenRubber.nl

Noord-Duitse kunststofbeurs KUTENO bijna volgeboekt

23 januari 2019 om 11:37 uur - RHEDA - WIEDENBRÜCK

Met inmiddels ruim tweehonderd exposanten in drie hallen is de KUTENO kunststofbeurs bijna volgeboekt. Bezoekers kunnen zich nu online inschrijven voor een gratis toegangskaart. De beurs KUTENO wordt gehouden van 7 tot en met 9 mei in Rheda-Wiedenbrück, tussen Münster en Bielefeld.


De organisator is optimistisch en verwacht dat alle 230 stands zullen worden volgeboekt. Het zwaartepunt van de beurs ligt bij spuitgiettechniek met inmiddels twaalf fabrikanten: KraussMaffei, Netstal, Dr. Boy, Billion, Fanuc, Tederic Germany, Toyo/Deckerform, Windsor, babyplast, Gentis  en het dochterbedrijf Yizumi Deutschland van de Chinese machinebouwer. Die zal op de beurs de Europese introductie doen van een nieuwe spuitgietmachine.

 

Gebruikte machines 

 

Op KUTENO is ook aandacht voor gebruikte machines via de handelaar Gindumac GmbH.  Directeur van Benedikt Ruf  verklaart zijn deelname aan KUTENO als volgt: "Wij willen onze activiteiten in het noorden van Duitsland verder uitbouwen. Deze beurs geeft ons de ideale mogelijkheid contact te leggen met nieuwe handelspartners en industriële bedrijven. Wij gaan laten zien hoe eerlijk, transparant en economisch het kan zijn om een gebruikte machine te kopen of te verkopen. We geven ook inzicht in ons machinebestand en bieden industriële bedrijven de kans hun machine direct bij  ons aan te bieden."

 

Alle informatie over de beurs en de voordrachten door experts op http://www.kuteno.de Op de site kan men zich ook gratis registreren voor tickets onder de code kuteno-19wbzHO

               

 

 

 

Focus op ...

Agenda

10 september 2019, Messe Stuttgart

Composites Europe vakbeurs en conferentie

Europese vakbeurs en conferentie over vezelversterkte kunststoffen. De conferentie valt dit jaar samen...

17 september 2019, Evenementenhal Hardenberg

TIV 2019

Technisch Industriële Vakbeurs voor eindbeslissers als eindgebruikers in de maakindustrie.

25 september 2019, Koningshof Veldhoven

Kunststoffen 2019

De jaarlijkse Nederlandse beurs voor de wereld van kunststof en rubber. Gratis toegang via www...

Meer agendapunten »