KunststofenRubber.nl

Expositieruimte kunststofbeurs KUTENO verder vergroot

26 februari 2019 om 12:16 uur - RHEDA-WIEDENBRÜCK

De beurs KUTENO Kunststofftechnik Nord wordt van 7 tot en met 9 mei gehouden in Rheda-Wiedenbrück en wordt nogmaals vergroot tot zesduizend vierkante meter.


"De vraag naar expositieruimte is hoog",  zegt projectleider Jan Harms. "Daarom hebben we bij het A2 Forum de mogelijkheden voor uitbreiding besproken. De drie hallen zijn nu vol met 230 exposanten.  We hebben nu in het centrale stuk tussen de hallen 1-2 en 5 een uitbreiding gecreëerd om nog meer exposanten te kunnen huisvesten. In totaal zal KUTENO zesduizend vierkante meter beslaan met 250 exposanten", zegt Harms. Rheda-Wiedenbrück ligt ruwweg tussen Münster en Bielefeld.

 

Een van de exposanten die zijn komst heeft bevestigd is de grootste Koreaanse spuitgietmachinefabrikant Woojin Plaimm die ook een draaiende machine zal tonen. Op het gebied van spuitgietmachines zijn er minstens twaalf bedrijven vertegenwoordigd op KUTENO, spuitgieten is ook het zwaartepunt van de beurs.  In het vakgebied van extrusie zijn bedrijven als GDK Maschinenbau, Karlovy Vary (Karlsbad) en Noris Plastic ingeschreven.

 

Meer informatie en gratis registreren

 

 

 

Focus op ...

Agenda

10 april 2024, Amsterdam

European Thermoforming Conference 2024

The European Thermoforming Conference is run specifically for the thermoforming industry and is organised...

11 april 2024, Ede

Eriks Experience Day

De Eriks Experience Day in Ede gaat over aandrijftechniek en kunststoffen. Samen met A-merk fabrikanten...

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

Meer agendapunten »