KunststofenRubber.nl

Continental banden hoofdsponsor Tour de France 2019

22 maart 2019 om 10:37 uur - BARNEVELD

Bandenfabrikant Continental heeft zich als hoofdsponsor aan de Tour de France 2019 verbonden. Op 6 juli, wanneer de ronde officieel begint in Brussel, is Continental voor het eerst in deze prominente rol vertegenwoordigd in de Tour.


Tegelijkertijd is het bandenmerk dit jaar ook partner van de twee andere grote wielerevenementen: de Giro in Italië en de Vuelta in Spanje. Bovendien is Continental leverancier van premiumbanden voor zes World Tour teams. 

 

LCL, E.Leclerc, Krys, Skoda en Continental  

Continental is dit jaar een van de vijf hoofdsponsors van de Tour de France naast LCL, E.Leclerc, Krys en Skoda. "Onze rol als hoofdsponsor van de Ronde van Frankrijk is de perfecte match voor de marketing van onze producten en bedrijfswaarden", vindt Nikolai Setzer,  hoofd van de bandendivisie van Continental. "Na een jaar als sub-partner en officiële bandensponsor is het een groot genoegen nu een belangrijkere rol te spelen in de aller grootste wielerronde. Als sponsor van de etappewinnaars creëren we een grotere zichtbaarheid voor onze  banden en ons merk."

 

Team Sky, FDJ, Movistar, Bahrain-Merida, Katusha-Alpeci, Team Sunweb

Naast de functie van hoofdsponsor is Continental dit jaar ook op andere fronten in de tour vertegenwoordigd. Tijdens de 2019-editie vertrouwen zes teams (Team Sky, FDJ, Movistar, Bahrain-Merida, Katusha-Alpecin en Team Sunweb) op de  zogeheten Competition Pro LTD tubes van Continental die met de hand worden gemaakt in het Duitse Korbach. Bovendien voorziet Continental alle officiële Tour-auto's van de nieuwste banden en is het merklogo steeds te zien op de boog boven de finishlijn en op de boog van de flamme rouge, het signaal dat de laatste kilometer van de etappe is aangebroken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

Focus op ...

Agenda

7 mei 2019, Messehallen A2 Forum in Rheda-Wiedenbrück

KUTENO Kunststofftechnik Nord

Kunststoffenbeurs voor Noord-Duitsland

28 mei 2019, World Hotel Wings Rotterdam

Waste2Materials

Eerste editie van congres over afvalplasticprobleem met 150 directeuren en managers.

6 juni 2019, Mikrocentrum Veldhoven

GOM Knowledge Day Veldhoven

GOM zet internationale standaarden in optische 3D-metrologie en op de Plastic Knowledge Day 2019 brengt...

Meer agendapunten »