KunststofenRubber.nl

120 bedrijven tonen innovaties op Plastics Recycling Show Europe

22 maart 2019 om 11:19 uur - BRUSSEL / AMSTERDAM

Nieuwe manieren om kunststoffen te recyclen, technieken om recyclingprocessen te verbeteren en nieuwe toepassingen voor gerecycled plastic zijn onderdeel van de vele innovaties die te zien zijn op Plastics Recycling Show Europe 2019 op 10 en 11 april in Amsterdam RAI. Daar vindt ook de uitreiking plaats van de Plastics Recycling Awards Europe op 11 april.


Deze tentoonstelling en conferentie werd in 2017 voor het eerst georganiseerd en is dit jaar verplaatst naar de grotere Hal 7. Veel bekende namen uit de industrie zullen aanwezig zijn, zoals Borealis, Erema, Ettlinger, Gneuss, KraussMaffei Berstorff, Tomra Sorting Recycling, RPC-bpi Recycled Products, Suez, Veolia/Multiport en Wipa. Bedrijven die voor het eerst deelnemen zijn bijvoorbeeld Ampacet, Bollegraaf Recycling Solutions, Custom Polymers, Gianeco, HydroDyn Systems, Novek LLC, Plasper, Polytential, Sipa, Sky Plastic and Sogapol.

 

De Plastics Recycling Show Europe brengt de partijen samen uit de werelden van kunststoffen en recycling uit heel Europa om innovatieve technieken te laten zien, best practices te tonen, om te netwerken en zaken te doen. Een brede sectie van de industrie wordt gerepresenteerd op het evenement inclusief fabrikanten en leveranciers van plasticrecyclingmachines en equipment, leveranciers van kunststoffen en compoundeurs, voorbewerkers, recyclers, afvalmanagementspecialisten en industrieorganisaties.

 

Registreren, informatie en video

 

 

 

 

Focus op ...

Agenda

7 mei 2019, Messehallen A2 Forum in Rheda-Wiedenbrück

KUTENO Kunststofftechnik Nord

Kunststoffenbeurs voor Noord-Duitsland

28 mei 2019, World Hotel Wings Rotterdam

Waste2Materials

Eerste editie van congres over afvalplasticprobleem met 150 directeuren en managers.

6 juni 2019, Mikrocentrum Veldhoven

GOM Knowledge Day Veldhoven

GOM zet internationale standaarden in optische 3D-metrologie en op de Plastic Knowledge Day 2019 brengt...

Meer agendapunten »