KunststofenRubber.nl

120 bedrijven tonen innovaties op Plastics Recycling Show Europe

22 maart 2019 om 11:19 uur - BRUSSEL / AMSTERDAM

Nieuwe manieren om kunststoffen te recyclen, technieken om recyclingprocessen te verbeteren en nieuwe toepassingen voor gerecycled plastic zijn onderdeel van de vele innovaties die te zien zijn op Plastics Recycling Show Europe 2019 op 10 en 11 april in Amsterdam RAI. Daar vindt ook de uitreiking plaats van de Plastics Recycling Awards Europe op 11 april.


Deze tentoonstelling en conferentie werd in 2017 voor het eerst georganiseerd en is dit jaar verplaatst naar de grotere Hal 7. Veel bekende namen uit de industrie zullen aanwezig zijn, zoals Borealis, Erema, Ettlinger, Gneuss, KraussMaffei Berstorff, Tomra Sorting Recycling, RPC-bpi Recycled Products, Suez, Veolia/Multiport en Wipa. Bedrijven die voor het eerst deelnemen zijn bijvoorbeeld Ampacet, Bollegraaf Recycling Solutions, Custom Polymers, Gianeco, HydroDyn Systems, Novek LLC, Plasper, Polytential, Sipa, Sky Plastic and Sogapol.

 

De Plastics Recycling Show Europe brengt de partijen samen uit de werelden van kunststoffen en recycling uit heel Europa om innovatieve technieken te laten zien, best practices te tonen, om te netwerken en zaken te doen. Een brede sectie van de industrie wordt gerepresenteerd op het evenement inclusief fabrikanten en leveranciers van plasticrecyclingmachines en equipment, leveranciers van kunststoffen en compoundeurs, voorbewerkers, recyclers, afvalmanagementspecialisten en industrieorganisaties.

 

Registreren, informatie en video

 

 

 

 

Focus op ...

Agenda

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

Meer agendapunten »