KunststofenRubber.nl

Nieuw vijfjarig distributiecontract MBA Polymers en Albis

10 april 2019 om 13:23 uur - AMSTERDAM

Nieuw contract voor Albis voor de Europese distributie van gerecyclede polymeren van MBA Polymers in Engeland

MBA Polymers in het Verenigd Koninkrijk en Albis hebben een nieuwe vijfjarige, niet-exclusieve distributieovereenkomst getekend. Albis Plastic werkt hiermee verder aan de verkoop van zijn recyclaatproductgamma in Europa.


MBA Polymers is wereldwijd een belangrijke speler op het gebied van kunststofrecycling. Het bedrijf biedt betrouwbare en innovatieve polymeren voor een veelheid aan toepassingen. MBA Polymers verwerkt producten die het eind van hun levenscyclus hebben bereikt en verwerkt die tot waardevolle grondstoffen die vervolgens weer in de productieketen worden gebruikt.

 

Albis Plastic kan met dit distributiecontract het merk MBA Polymers in Europa verder vermarkten, zijn productportfolio uitbreiden en bijdragen aan de groei van het merk MBA op belangrijke markten. Albis Plastic en MBA Polymers staan samen op de Plastic Recycling Show in Amsterdam op 10 en 11 april 2019. Directeur Paul Mayhew van MBA Polymers: De Albis Groep heeft in de afgelopen acht jaren een wezenlijke rol gespeeld bij de groei van MBA Polymers op de Europese markt. De ondertekening van het nieuwe contract maakt het ons mogelijk ons partnerschap verder uit te breiden en ook belangrijke marktsegmenten aan te spreken, met name de automobiel- en elektronica-industrie."

Uit het zogenoemde ASR (automotive shredder residue) en de WEEE (waste electrical and electronic equipment) scheidt, reinigt en compoundeert MBA Polymers diverse grades van polymeren zoals ABS, PP, FPP,HIPS en HDPE.

 

MBA Polymers is onderdeel van EMR Group (European Metal Recycling), een van de grootste metaalrecyclers ter wereld met zo'n honderdvijftig faciliteiten.

www.mbapolymers.com

 

Focus op ...

Agenda

10 april 2024, Amsterdam

European Thermoforming Conference 2024

The European Thermoforming Conference is run specifically for the thermoforming industry and is organised...

11 april 2024, Ede

Eriks Experience Day

De Eriks Experience Day in Ede gaat over aandrijftechniek en kunststoffen. Samen met A-merk fabrikanten...

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

Meer agendapunten »