KunststofenRubber.nl

Nieuw vijfjarig distributiecontract MBA Polymers en Albis

10 april 2019 om 13:23 uur - AMSTERDAM

MBA Polymers in het Verenigd Koninkrijk en Albis hebben een nieuwe vijfjarige, niet-exclusieve distributieovereenkomst getekend. Albis Plastic werkt hiermee verder aan de verkoop van zijn recyclaatproductgamma in Europa.


MBA Polymers is wereldwijd een belangrijke speler op het gebied van kunststofrecycling. Het bedrijf biedt betrouwbare en innovatieve polymeren voor een veelheid aan toepassingen. MBA Polymers verwerkt producten die het eind van hun levenscyclus hebben bereikt en verwerkt die tot waardevolle grondstoffen die vervolgens weer in de productieketen worden gebruikt.

 

Albis Plastic kan met dit distributiecontract het merk MBA Polymers in Europa verder vermarkten, zijn productportfolio uitbreiden en bijdragen aan de groei van het merk MBA op belangrijke markten. Albis Plastic en MBA Polymers staan samen op de Plastic Recycling Show in Amsterdam op 10 en 11 april 2019. Directeur Paul Mayhew van MBA Polymers: De Albis Groep heeft in de afgelopen acht jaren een wezenlijke rol gespeeld bij de groei van MBA Polymers op de Europese markt. De ondertekening van het nieuwe contract maakt het ons mogelijk ons partnerschap verder uit te breiden en ook belangrijke marktsegmenten aan te spreken, met name de automobiel- en elektronica-industrie."

Uit het zogenoemde ASR (automotive shredder residue) en de WEEE (waste electrical and electronic equipment) scheidt, reinigt en compoundeert MBA Polymers diverse grades van polymeren zoals ABS, PP, FPP,HIPS en HDPE.

 

MBA Polymers is onderdeel van EMR Group (European Metal Recycling), een van de grootste metaalrecyclers ter wereld met zo'n honderdvijftig faciliteiten.

www.mbapolymers.com

 

Focus op ...

Agenda

16 oktober 2019, Messe Düsseldorf

K-2019 Düsseldorf

De grootste vakbeurs voor de wereld van kunststof en rubber. De beurs vindt eens per drie jaar plaats.

29 oktober 2019, 's Hertogenbosch

Efficiënt Aandrijven 2019

Efficiënt Aandrijven Event is het logisch vervolg van een tweetal eerder gehouden IE-motoren events. De...

19 november 2019, Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Recycling 2019

Vakbeurs voor de recyclingindustrie www.recyclingvakbeurs.nl

Meer agendapunten »