KunststofenRubber.nl

Hans Kolnaar nieuwe algemeen directeur Timmerije

01 mei 2019 om 14:27 uur - NOORDIJK

Met ingang van 1 mei 2019 is Hans Kolnaar de nieuwe algemeen directeur van spuitgietbedrijf Timmerije. Hij volgt Wim Simons op.


Kolnaar is geen onbekende in de kunststoffenbranche. Hij startte zijn carrière in de kunststof-business in 1990 bij de r&d-afdeling van DSM in Geleen dat later werd overgenomen door Sabic. Bovendien heeft hij veel ervaring opgedaan in innovatie en marketing bij onder andere General Electric Plastics in Bergen op Zoom en technische textielproducent Low & Bonar in Arnhem.
Bart Aangenendt, ceo van Hydratec Industries NV, het technologiebedrijf waar Timmerije onderdeel van is, zegt over de benoeming: "De kennis en de ervaring in kunststoffen, innovatie en marketing neemt Hans Kolnaar mee naar zijn nieuwe functie hier bij Timmerije. Daarmee kan hij Timmerije klaarstomen voor de toekomst en is hij de juiste man op het juiste moment."  Kolnaar zelf spreekt van uitdagende tijden. "Ik kijk ernaar uit samen met het team van Timmerije te zorgen voor verdere winstgevende groei door te investeren in sterke klantrelaties, hoogwaardige technologie en innovatie. Op deze manier willen we bijdragen aan het verduurzamen van onze branche."

 

Timmerije BV

Timmerije is een toonaangevend ontwerper en producent van hoogwaardige kunststof spuitgietproducten in de Benelux. Al ruim 85 jaar is het bedrijf in het landelijke Noordijk (Neede) in Gelderland een echte specialist in spuitgieten. Het bedrijf met honderdvijftig medewerkers beheerst het complete eind-tot-eindproces van ontwerp en productie tot assemblage en logistiek.

 

Onlangs ontving Timmerije de Unieke Ondernemers Award voor de wijze waarop het bedrijf zich inzet voor een inclusieve arbeidsmarkt. Al 35 jaar werkt Timmerije met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en biedt daarmee aan deze 'unieke Achterhoekers' de mogelijkheid hun talenten te ontwikkelen.

 

 

Focus op ...

Agenda

10 september 2019, Messe Stuttgart

Composites Europe vakbeurs en conferentie

Europese vakbeurs en conferentie over vezelversterkte kunststoffen. De conferentie valt dit jaar samen...

17 september 2019, Evenementenhal Hardenberg

TIV 2019

Technisch Industriële Vakbeurs voor eindbeslissers als eindgebruikers in de maakindustrie.

25 september 2019, Koningshof Veldhoven

Kunststoffen 2019

De jaarlijkse Nederlandse beurs voor de wereld van kunststof en rubber. Gratis toegang via www...

Meer agendapunten »