KunststofenRubber.nl

Nieuwe website Beele Engineering

10 mei 2019 om 10:05 uur - AALTEN

Beele Engineering heeft de zijn website beele.com volledig vernieuwd en uitgebreid. De Achterhoekse specialist claimt marktleiderschap op het gebied van innovatieve, brandwerende en gas-, rook- en waterdichte afdichtsystemen en presenteert zich daarbij nadrukkelijk als expert op het gebied van afdichtingstechniek.


De betrokkenheid van Beele Engineering bij de problematiek van klanten en de drive daarvoor kant-en-klare oplossingen te kunnen bieden, komen samen in de passie en missie ‘We Care - We Solve'. Dit komt ook tot uitdrukking op de nieuwe website waar de leidraad wordt gevormd door de dagelijkse toepassing van Beele producten door bezoekers uit onder meer de bouw, alle takken van de industrie, scheepvaart en offshore. Zij vinden nu sneller hun weg naar de gewenste toepassing of gekozen producten en systemen, verwacht het bedrijf. Producten en systemen van Beele Engineering worden onder meer toegepast als brandwerend, gas-, rook- of waterdichte oplossing voor kabel- en buisdoorvoeringen, pakkingen, voegafdichtingen, isolatie en coating. De verschillende producten zijn nauwkeurig afgestemd op deze toepassingsomgeving. Voor ieder product is een duidelijke beschrijving met de belangrijkste kenmerken opgenomen. Documentatiemateriaal zoals de installatie-instructie kan per product worden gedownload. Ook installatievideo's kunnen hier worden bekeken.

 

Beele Engineering


Beele Engineering in Aalten beschikt over eigen R&D-centra, testfaciliteiten, productiecentrum en logistiek. Voor elke toepassing kan zo nodig specifiek maatwerk worden gecreëerd. Een belangrijke volgende stap in het 45-jarig bestaan van het bedrijf zet Beele Engineering nu met de ontwikkeling en de bouw van Sealing Valley, dat een wereldwijd ‘centrum voor afdichtingstechnologie' moet worden.

  

www.beele.com   

  

 

 

 

Focus op ...

Agenda

23 juni 2020

[UITGESTELD] Empack 2020

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux.

1 september 2020, Rheda-Wiedenbrueck, Duitsland

KUTENO - Kunststofftechnik Nord

Experts from a wide range of industries meet at KUTENO to get comprehensive information on machines,...

1 september 2020, Utrecht

Technishow/ESEF Maakindustrie 2020

Traditiegetrouw wordt TechniShow gelijktijdig met ESEF Maakindustrie georganiseerd. ESEF Maakindustrie is...

Meer agendapunten »