KunststofenRubber.nl

Bosch Global Supplier Award 2019 voor Arburg

19 juli 2019 om 13:17 uur - LOSSBURG / BLAICHACH

De uitreiking van de Bosch Global Supplier Award 2019: Arburg-directeur Renate Keinath en Arburg-techniekbaas Ralf Müller (2e van links) kregen de award uitgereikt door Jaroslav Moravek (r) en Andreas Reutter (l) van Robert Bosch.

Arburg heeft als een van de toeleveranciers de Bosch Global Supplier Award 2019 uitgereikt gekregen. Arburg werd verkozen in de categorie ‘Indirect Purchasing'. Bosch reikte awards uit aan zijn 47 beste toeleveranciers.


Arburg kreeg de prijs voor de consistente standaardisering van de elektrische Allrounder spuitgietmachines die door Robert Bosch worden gebruikt en de daaruit voortkomende kortere levertijden. Bovendien heeft Bosch waardering voor de pioniersrol die Arburg speelt op het gebied van Industry 4.0. Renate Keinath van Arburg  nam de award in ontvangst. "Deze speciale award erkent de kwaliteit van onze producten en diensten maar vooral onze uitgebreide reeks van producten en onze activiteiten op het gebied van digitalisering in de kunststofindustrie." 

 

 

 

 

Focus op ...

Agenda

13 januari 2020, Deventer

Inleiding Rubbertechniek

Kennis maken met de verschillende rubbersoorten, hun eigenschappen. grondstoffen, verwerkingstechnieken...

20 januari 2020, Deventer

Inleiding Rubbertechnologie

22 januari 2020, Brussel

Future of Polyolefins Summit

Meer agendapunten »