KunststofenRubber.nl

KvK regelt B2B-Matchmaking op Kunststoffen 2019

25 juli 2019 om 13:19 uur - VELDHOVEN

Het Enterprise Europe Network-team organiseert op de beurs Kunststoffen 2019 in Veldhoven ontmoetingen tussen interessante kunststof- en kunststofverwerkingsspecialisten, ingenieurs, onderzoekers, mkb'ers, OEM's, leveranciers en intermediairs die actief zijn in de gehele waardeketen van kunststof.


In de B2B-matchmaking-sessies kunnen deelnemers bilaterale afspraken maken van dertig minuten met verschillende deelnemers naar keuze. De B2B Matchmaking tijdens Kunststoffenbeurs 2019 wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel - Enterprise Europe Network. Op 25 en 26 september is de 21e editie van de Kunststoffenbeurs een belangrijk ontmoetingspunt in de Benelux, Portugal en het westelijke deel van Duitsland voor specialisten op het gebied van polymeren en polymeerverwerking, onderzoekers, ontwikkelaars, ingenieurs, gereedschapsmakers, leveranciers van grondstoffen, machineleveranciers, spuitgietbedrijven, extruders, vacuümgeneratoren, inkopers enzovoorts. Kunststoffen 2019 met zijn exposanten, lezingenprogramma en B2B-matchmaking maakt  het event de ideale locatie om op maat oplossingen te vinden voor innovatieve polymeerverwerking en het ontwikkelen van projecten en business.

 

Toeval


Veel van de potentieel interessante nieuwe verbindingen tijdens een evenement gebeuren door toeval, zowel tussen exposant en bezoeker als tussen bezoekers onderling. Maar hoe kunt u weten welke interessante potentiële partners er rondlopen?  De B2B Matchmaking-sessies bieden alle bezoekers, delegaties en exposanten de mogelijkheid om zichzelf aan te kondigen en andere deelnemers te boeken voor een afspraak. In vooraf geplande vergaderingen van een half uur 'speeddate' u met de andere deelnemers om er snel achter te komen wat u gemeen hebt.

 

Registreren

 

Registreer voor de B2B-matchmaking-sessies via de website https://kunststoffenbeurs-2019.b2match.io/  en voeg contactgegevens en uw organisatieomschrijving (in het Engels) toe.  Beschrijf in uw marktplaatsprofiel welke contacten u zoekt. Stuur verzoeken voor afspraken waarin u bent geïnteresseerd en accepteer binnenkomende afspraken. U ontvangt uw persoonlijke afsprakenschema enkele dagen voor aanvang van de beurs. Updates blijven mogelijk, aldus de organisatie.

 

 

Focus op ...

Agenda

10 september 2019, Messe Stuttgart

Composites Europe vakbeurs en conferentie

Europese vakbeurs en conferentie over vezelversterkte kunststoffen. De conferentie valt dit jaar samen...

17 september 2019, Evenementenhal Hardenberg

TIV 2019

Technisch Industriële Vakbeurs voor eindbeslissers als eindgebruikers in de maakindustrie.

25 september 2019, Koningshof Veldhoven

Kunststoffen 2019

De jaarlijkse Nederlandse beurs voor de wereld van kunststof en rubber. Gratis toegang via www...

Meer agendapunten »