KunststofenRubber.nl

Uitnodiging voor meet & match op beurs Kunststoffen 2019

27 augustus 2019 om 13:48 uur - VELDHOVEN

Enterprise Europe Network Nederland (KvK) nodigt vakgenoten uit de kunststofsector uit deel te nemen aan de internationale matchmaking op de vakbeurs Kunststoffen 2019 in Veldhoven.


Het doel van de matchmaking is bedrijven te ondersteunen bij het vinden van samenwerkingspartners, nieuwe business-kansen en relevante nieuwe contacten in de hele waardeketen van de kunststofproductie.

 

Wat biedt de meet & match?

  • De mogelijkheid om uw kunststofvraagstuk, idee en/of businesspropositie in meer detail te bespreken tijdens bilaterale gesprekken van een half uur. Een voorbereid gesprek levert veel meer op dan het uitwisselen van visitekaartjes.
  • De mogelijke kennismaking met een aantal sleutelpersonen uit de kunststofbranche (NRK PVT Kunststofverwerkers, Plastic Europe, Rethink, VKC Centexbel, Kunststoff-Institut Lüdenscheid GmbH, SPE, et cetera).
  • De kans om veel potentiële project- of businesspartners te ontmoeten in een korte tijd.
  • De verdere ontwikkeling van uw nationale en internationale netwerk in de kunststofsector.
  • De combinatie van een vakbeurs, congres en bilaterale matchmaking maken het event een goede gelegenheid om op maat te netwerken.

 

Kunststoffen 2019 is een exclusieve gelegenheid om relevante experts, partners of mogelijke klanten uit de kunststofindustrie te ontmoeten. Het event richt zich op de belangrijkste onderwerpen en uitdagingen binnen de kunststofsector.  De matchmaking vindt plaats op woensdag 25 september en donderdag 26 september tussen 10:30 - 12:30 en tussen 14:00 - 16:30 uur in De Koningshof in Veldhoven.

 

Meld u aan voor de Meet & Match

       

Meld u hier gratis aan voor Kunststoffen 2019.

 

Focus op ...

Agenda

10 april 2024, Amsterdam

European Thermoforming Conference 2024

The European Thermoforming Conference is run specifically for the thermoforming industry and is organised...

11 april 2024, Ede

Eriks Experience Day

De Eriks Experience Day in Ede gaat over aandrijftechniek en kunststoffen. Samen met A-merk fabrikanten...

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

Meer agendapunten »