KunststofenRubber.nl

ORA Machines ruikt kansen met Fanuc spuitgietmachines

16 september 2019 om 10:48 uur - LEUVEN

Paul Ribus van Fanuc (l) en Pieter van Ballegooijen van ORA willen samen profiteren van de opmars van de elektrische spuitgietmachine.

Het Japanse merk Fanuc produceert al dertig jaar elektrische spuitgietmachines maar is tamelijk onbekend in Nederland en België. Dit gaat nu veranderen, zeggen ORA Machines en Fanuc.


De onbekendheid is opmerkelijk want in Duitsland heeft Fanuc een marktaandeel van maar liefst dertig procent. Om zijn positie in de Benelux te versterken, slaat Fanuc de handen ineen met ORA Machines. Deze Nederlands-Belgische distributeur van spuitgietmachines en randapparatuur gaat vanaf september met de toevoeging van elektrische machines met de tijd mee. Samen willen ORA en Fanuc profiteren van de opmars van elektrische machines in de spuitgieterij.  Meer over  de beweegredenen van ORA en Fanuc in het septembernummer van Kunststof & Rubber en in het K&R digitale magazine.

 

De bedrijven zijn vertegenwoordigd op de beurs Kunststoffen in Veldhoven op 25 en 26 september. In oktober zijn ze ook te vinden op de K 2019 in Düsseldorf.

 

 

 

 

Focus op ...

Agenda

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

Meer agendapunten »