KunststofenRubber.nl

Inhoud van silo op afstand uitlezen met PLC van VEGA

16 september 2019 om 11:06 uur - AMERSFOORT

Het Duitse VEGA produceert accurate en betrouwbare (radar)niveaumeters voor de industrie en de procesindustrie. Voor bedrijven die geen centrale procesautomatisering hebben, iets wat ook in de rubber- en kunststofindustrie niet ongewoon is, levert VEGA sinds enige jaren als optie een PLC besturingscomputer bij de niveaumeetapparatuur.


Snel en accuraat uitlezen op afstand is daarmee in elk bedrijf mogelijk geworden tegen gunstige meerkosten, zegt VEGA. De gele niveaumeters zijn bekend bij veel bedrijven waar silo's zijn opgesteld voor de opslag van grondstoffen. VEGA is wereldmarktleider als het om contactloze

niveaumeting gaat. In de procesindustrie worden de Duitse sensoren veelvuldig toegepast in de chemie, en de voedingsmiddelenindustrie en ook in andere industriële branches. VEGA levert ook voor kunststof- en rubberbedrijven automatische niveaumeters.

 

Meer hierover in  het vakblad Kunststof & Rubber en in K&R digital magazine van september. VEGA is vertegenwoordigd op de beurs Kunststoffen op 25 en 26 september in Veldhoven.  

 

Focus op ...

Agenda

23 juni 2020

[UITGESTELD] Empack 2020

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux.

1 september 2020, Utrecht

Technishow/ESEF Maakindustrie 2020

Traditiegetrouw wordt TechniShow gelijktijdig met ESEF Maakindustrie georganiseerd. ESEF Maakindustrie is...

1 september 2020, Rheda-Wiedenbrueck, Duitsland

KUTENO - Kunststofftechnik Nord

Experts from a wide range of industries meet at KUTENO to get comprehensive information on machines,...

Meer agendapunten »