KunststofenRubber.nl

Inhoud van silo op afstand uitlezen met PLC van VEGA

16 september 2019 om 11:06 uur - AMERSFOORT

Het Duitse VEGA produceert accurate en betrouwbare (radar)niveaumeters voor de industrie en de procesindustrie. Voor bedrijven die geen centrale procesautomatisering hebben, iets wat ook in de rubber- en kunststofindustrie niet ongewoon is, levert VEGA sinds enige jaren als optie een PLC besturingscomputer bij de niveaumeetapparatuur.


Snel en accuraat uitlezen op afstand is daarmee in elk bedrijf mogelijk geworden tegen gunstige meerkosten, zegt VEGA. De gele niveaumeters zijn bekend bij veel bedrijven waar silo's zijn opgesteld voor de opslag van grondstoffen. VEGA is wereldmarktleider als het om contactloze

niveaumeting gaat. In de procesindustrie worden de Duitse sensoren veelvuldig toegepast in de chemie, en de voedingsmiddelenindustrie en ook in andere industriële branches. VEGA levert ook voor kunststof- en rubberbedrijven automatische niveaumeters.

 

Meer hierover in  het vakblad Kunststof & Rubber en in K&R digital magazine van september. VEGA is vertegenwoordigd op de beurs Kunststoffen op 25 en 26 september in Veldhoven.  

 

Focus op ...

Agenda

16 oktober 2019, Messe Düsseldorf

K-2019 Düsseldorf

De grootste vakbeurs voor de wereld van kunststof en rubber. De beurs vindt eens per drie jaar plaats.

29 oktober 2019, 's Hertogenbosch

Efficiënt Aandrijven 2019

Efficiënt Aandrijven Event is het logisch vervolg van een tweetal eerder gehouden IE-motoren events. De...

19 november 2019, Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Recycling 2019

Vakbeurs voor de recyclingindustrie www.recyclingvakbeurs.nl

Meer agendapunten »