KunststofenRubber.nl

Movacolor laat bezoekers K 2019 met installatiewizard werken

24 september 2019 om 12:40 uur - SNEEK / DÜSSELDORF

De stand van het Nederlandse bedrijf Movacolor uit Sneek, een belangrijke partij in de doseertechniek, staat volledig in het teken van gebruikerservaring. Bezoekers van stand D58 mogen in Düsseldorf de nieuwe installatiewizard uitproberen. "We laten zien hoe gemakkelijk het is een eigen doseersysteem te ontwerpen", zegt directeur Dersjant.


Movacolor staat op stand D58 in hal 11 van de K-beurs in Düsseldorf. Bezoekers mogen er de nieuwe installatiewizard uitproberen die in het touchscreen-bedieningspaneel van het systeem is geïntegreerd. Met deze wizard kunnen de bezoekers ter plekke hun eigen toekomstige doseersysteem ontwerpen. Directeur Gerhard Dersjant van Movacolor: "Met ons modulaire systeem willen we de bezoekers laten zien hoe makkelijk het is hun eigen doseersysteem te ontwerpen en dat installatie en ingebruikname kunnen worden uitgevoerd zonder de gebruikershandleiding te raadplegen. Dit is zelfs zo voor hen die nog nooit eerder een dergelijk systeem hebben gekocht."

 

Korrel voor korrel

 

De MCNexus een speciale plek op de stand van Movacolor. Dit optometrische doseersysteem is uniek in de wereld, zegt Movacolor. Hert kan extreem nauwkeurig doseren (korrel voor korrel) en is speciaal ontwikkeld voor micro-spuitgieten en micro-extrusie. Behalve op het gebied van doseren is Movacolor ook expert op het gebied van meten. De MCWeight en MCNumera worden bij extrusie en spuitgieten gebruikt om het verbruik van hoofdmateriaal nauwkeurig te meten.


www.movacolor.nl.

 

Focus op ...

Agenda

19 november 2019, Messe Frankfurt

FORMNEXT 2019

FormNext is een belangrijke internationale tentoonstelling en conferentie voor additive manufacturing en...

19 november 2019, Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Recycling 2019

Vakbeurs voor de recyclingindustrie www.recyclingvakbeurs.nl

20 november 2019, Heverlee (BE)

Ontwerp en productie met lichtgewicht composietmaterialen

Hoe (her)ontwerp je producten in composieten uit vezelversterkte kunststof? Tijdens deze cursus gaat de...

Meer agendapunten »