KunststofenRubber.nl

Airborne UK treedt toe als lid bij National Composites Centre

14 november 2019 om 11:27 uur

Airborne UK heeft zich aangesloten bij het National Composites Centre (NCC), waarmee mogelijkheden ontstaan voor beide bedrijven om samen te werken aan automatisering en digitale samenwerkingsprojecten, met als doel om de kosten van de productie van composietstructuren in een hoger tempo te verlagen.


Naast de ontwikkeling van automatisering en digitalisering blijft Airborne UK ook oplossingen bieden op het gebied van engineering, ontwerp voor productie, prototyping en onderdelenproductie. Als onderdeel van de overeenkomst zal Airborne UK als Tier 2-lid toegang krijgen tot de faciliteiten en capaciteiten van het NCC en de expertise die nodig is om de onderneming te ondersteunen.

Het lidmaatschap biedt ook toegang tot deelname aan kernprojecten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling die door Tier 1-leden zijn gedefinieerd en de mogelijkheid om oplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op de doelstellingen van OEM's in de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Airborne UK en het NCC werken momenteel samen aan om usecases (een beschrijving van een gedrag van een systeem, dat reageert op een verzoek dat stamt van buiten het systeem) te definiëren door de bron en het type data van sensoren in overweging te nemen, bij de ontwikkeling van een datawarehouse dat in staat is om inzicht te verschaffen door middel van analyse om toekomstige optimalisatie mogelijk te maken. Deze eerste stappen vormen de basis om automatisering en digitalisering met elkaar te verbinden en maken industrie 4.0 mogelijk.
 

Focus op ...

Agenda

15 september 2020, Utrecht

Empack 2020

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux.

15 september 2020, Geleen

3D Printing Materials Conference

3D Printing Materials Conference is a platform and information interface enabling an exchange of...

27 oktober 2020, Amsterdam

Plastics Recycling Show Europe

The event covers the supply chain from design for raw materials, design for recycling, collection,...

Meer agendapunten »