KunststofenRubber.nl

Plastics: 'Kunststofindustrie in strijd tegen verspreiding corona'

03 maart 2020 om 09:09 uur

De Plastics Industry Association (Plastics) heeft een reactie gegeven naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus, dat zich inmiddels verspreid in steeds meer landen. De kunststofindustrie merkt dit onder andere al doordat JEC World is afgelast.


CEO Rony Radoszewski van Plastics zei het volgende over het coronavirus: 'Nu nieuwe gevallen van coronavirus wereldwijd worden bevestigd en de ziekte een groeiende bedreiging vormt voor de volksgezondheid, werkt de kunststofindustrie voortdurend samen met haar partners in de hele toeleveringsketen om ervoor te zorgen dat aan de behoeften wordt voldaan, dat de patiënten de zorg krijgen die ze nodig hebben en de medische professionals worden beschermd terwijl ze die zorg verlenen.

Kunststoffen zijn al tientallen jaren het materiaal bij uitstek op medisch gebied en we leven gezonder, langer en beter dankzij deze materialen. De wereldwijde kunststofindustrie staat klaar om de autoriteiten en de pleitbezorgers van de volksgezondheid te helpen om ervoor te zorgen dat onze materialen en producten in de frontlinie staan van de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus.'
 

Focus op ...

Agenda

16 april 2020, Brussel, België

[UITGESTELD] PET Monomer Recycling Forum

In 2019, Petcore Europe launched the PET Monomer Recycling Special Industry Group - with initial...

21 april 2020, Geleen

[UITGESTELD] 3D Printing Materials Conference

3D Printing Materials Conference is a platform and information interface enabling an exchange of...

12 mei 2020, Rheda-Wiedenbrueck, Duitsland

[UITGESTELD] KUTENO - Kunststofftechnik Nord

Experts from a wide range of industries meet at KUTENO to get comprehensive information on machines,...

Meer agendapunten »