KunststofenRubber.nl

Plastics: 'Kunststofindustrie in strijd tegen verspreiding corona'

03 maart 2020 om 09:09 uur

De Plastics Industry Association (Plastics) heeft een reactie gegeven naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus, dat zich inmiddels verspreid in steeds meer landen. De kunststofindustrie merkt dit onder andere al doordat JEC World is afgelast.


CEO Rony Radoszewski van Plastics zei het volgende over het coronavirus: 'Nu nieuwe gevallen van coronavirus wereldwijd worden bevestigd en de ziekte een groeiende bedreiging vormt voor de volksgezondheid, werkt de kunststofindustrie voortdurend samen met haar partners in de hele toeleveringsketen om ervoor te zorgen dat aan de behoeften wordt voldaan, dat de patiënten de zorg krijgen die ze nodig hebben en de medische professionals worden beschermd terwijl ze die zorg verlenen.

Kunststoffen zijn al tientallen jaren het materiaal bij uitstek op medisch gebied en we leven gezonder, langer en beter dankzij deze materialen. De wereldwijde kunststofindustrie staat klaar om de autoriteiten en de pleitbezorgers van de volksgezondheid te helpen om ervoor te zorgen dat onze materialen en producten in de frontlinie staan van de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus.'
 

Focus op ...

Agenda

10 april 2024, Amsterdam

European Thermoforming Conference 2024

The European Thermoforming Conference is run specifically for the thermoforming industry and is organised...

11 april 2024, Ede

Eriks Experience Day

De Eriks Experience Day in Ede gaat over aandrijftechniek en kunststoffen. Samen met A-merk fabrikanten...

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

Meer agendapunten »