KunststofenRubber.nl

Nieuwe naam en concept voor Composites Europe

08 mei 2020 om 10:06 uur

Composites Europe wordt Composites for Europe. Van 10 tot 12 november gaat de bedrijfstop voor composietmaterialen van start met een nieuwe formule. In de toekomst zal het evenement in Stuttgart vooral gericht zijn op kleine en middelgrote ondernemingen, innovatieve start-ups en de sterke composietmarkt in de D-A-CH regio (Duitsland-Oostenrijk-Zwitserland).


'De markt is aan het veranderen - met Composites for Europe openen we een nieuw hoofdstuk en geven we actief mee vorm aan de huidige ontwikkelingen in de industrie', zegt Goetz-Ulf Jungmichel, Event Director bij organisator Reed Exhibitions. Het evenement wil de industrie vooral begeleiden op de weg naar automatisering en bij het aangaan van de uitdagingen van de digitalisering op de voortdurend veelbelovende Duitstalige markten.

'Wij richten ons bewust op de D-A-CH regio als kernmarkt en een van de meest innovatieve technologie locaties en sterkste markten voor de composietensector in Europa', legt Jungmichel uit. Deze markt, zo voegt hij eraan toe, wordt vooral gekenmerkt door kleine en middelgrote ondernemingen, die door hun technische uitmuntendheid belangrijke ideeën en impulsen genereren voor de hele composietensector en zijn afnemers in heel Europa. 'Met het nieuwe eventformaat 'Composites for Europe' willen we precies dit tot uitdrukking brengen en een platform bieden voor de innovatiekracht van met name de
D-A-CH-regio.'

Foam Expo Europa opnieuw parallel gehouden

Composites for Europe wordt ook dit jaar weer samen met Foam Expo Europe, de vakbeurs voor de technische schuimbevoorradingsketen, in het beurscentrum in Stuttgart gehouden. Deze gezamenlijke beursdata genereren synergieën voor het verkrijgen van een overzicht van lichtgewicht bouwmaterialen speciaal voor bezoekers uit de automotive, luchtvaart, bouwindustrie en de sport- en vrijetijdssector.

 

 

Focus op ...

Agenda

23 juni 2020

[UITGESTELD] Empack 2020

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux.

1 september 2020, Rheda-Wiedenbrueck, Duitsland

KUTENO - Kunststofftechnik Nord

Experts from a wide range of industries meet at KUTENO to get comprehensive information on machines,...

1 september 2020, Utrecht

Technishow/ESEF Maakindustrie 2020

Traditiegetrouw wordt TechniShow gelijktijdig met ESEF Maakindustrie georganiseerd. ESEF Maakindustrie is...

Meer agendapunten »