KunststofenRubber.nl

Nieuwe directeur NRK Verpakkingen

07 mei 2020 om 10:11 uur

Roger Loop start op 1 mei aanstaande, parttime, als directeur van NRK Verpakkingen. Hij volgt daarmee Jur Zandbergen op die afzwaait en met pensioen gaat.


Loop heeft jarenlange ervaring in de kunststofindustrie. Sinds 2005 is hij directeur van BureauLeiding, het kenniscentrum voor kunststof leidingsystemen. Daarvoor heeft hij zeven jaar gewerkt als directeur van de Europese vereniging voor flexibele verpakkingsmaterialen.

Met de benoeming van Roger Loop zet NRK Verpakkingen nadrukkelijk in op het vergroten van de zichtbaarheid van de kunststof verpakkingsindustrie. Loop gaat hier vanaf 1 januari 2021 fulltime mee aan de slag. Tot die tijd combineert hij zijn nieuwe werkzaamheden met zijn huidige aanstelling en verantwoordelijkheden bij BureauLeiding. Beide verenigingen zijn deze constructie in goed overleg overeengekomen.

Het bestuur van NRK Verpakkingen vindt het zeer belangrijk dat de sector goed en actief vertegenwoordigd wordt in een tijd waarin kunststofverpakkingen en kunststof producten voor eenmalig gebruik veelvuldig in de spotlight staan. Loop is vol ambitie: 'Ik ga mij inzetten om nog duidelijker te maken dat kunststofverpakkingen niet het probleem vormen, maar juist de oplossing voor veel problemen zijn.'

 

Focus op ...

Agenda

23 juni 2020

[UITGESTELD] Empack 2020

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux.

1 september 2020, Rheda-Wiedenbrueck, Duitsland

KUTENO - Kunststofftechnik Nord

Experts from a wide range of industries meet at KUTENO to get comprehensive information on machines,...

1 september 2020, Utrecht

Technishow/ESEF Maakindustrie 2020

Traditiegetrouw wordt TechniShow gelijktijdig met ESEF Maakindustrie georganiseerd. ESEF Maakindustrie is...

Meer agendapunten »