KunststofenRubber.nl

Nieuwe termijn voor EuPC-voorzitter Zelcher

15 juni 2020 om 12:26 uur

De Algemene Vergadering van de European Plastics Converters (EuPC) heeft Renato Zelcher herkozen als EuPC-voorzitter voor de periode 2020-2022. Zelcher, ceo van Crocco Spa, een Italiaanse producent van folieverpakkingen: "Ik ben vereerd met het vertrouwen dat de EuPC mij sinds 2018 heeft geschonken en dat ik herkozen ben als voorzitter voor een tweede mandaat.”


Zelcher benadrukt dat de rol van kunststofindustrie in de huidige coronarisis: "In deze moeilijke periode is de bewustwording van de essentie van de producten die onze bedrijven produceren, opnieuw duidelijk geworden. Dankzij de inspanningen van veel van onze leden zijn we erin geslaagd de beschikbaarheid van veilig verpakte producten, persoonlijke beschermingsmiddelen en essentiële producten voor de medische en farmaceutische industrie te garanderen."

 

#Plastics4People

Zelcher vervolgt: "Na vele negatieve campagnes is plastic het materiaal bij uitstek geworden, wat de wereld eraan herinnert waarom het materiaal dat wij produceren zo wijdverspreid is en in miljoenen verschillende toepassingen wordt gebruikt. Dit is waar we willen beginnen, om onze sector en onze bedrijven nieuw leven in te blazen, in de nooit aflatende poging om door te gaan op de weg naar een echte circulaire economie. Daarom heeft EuPC besloten om een communicatieproject "#Plastics4People" te lanceren.

 

Focus op ...

Agenda

15 september 2020, Utrecht

Empack 2020

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux.

15 september 2020, Geleen

3D Printing Materials Conference

3D Printing Materials Conference is a platform and information interface enabling an exchange of...

16 september 2020, Hardenberg

Mix Noordoost 2020

Een nieuw platform en een nieuwe vakbeurs van Easyfairs voor de maakindustrie van Noordoost-Nederland...

Meer agendapunten »