KunststofenRubber.nl

Arburg Technology Days verlengd

26 januari 2021 om 09:49 uur

Arburg wil niets liever dan de Technology Days, die toch draaien om persoonlijk contact, dit jaar door laten gaan. Om dit op een coronaproof wijze te doen, heeft het bedrijf besloten om de editie van 2021, die al was uitgesteld tot juni, te verlengen.


Het evenement zal nu zes dagen lang plaatsvinden in Lossburg, Duitsland, van 7 tot en met 12 juni. Juliane Hehl, Managing Partner bij Arburg, vertelt: "Nadat er zo lang geen persoonlijke evenementen hebben plaatsgevongen, willen we in juni onze klanten graag in levende lijve laten kennismaken met innovaties en indrukwekkende toepassingen voor de kunststofverwerkende industrie. Hoewel onze hybride en digitale evenementen de afgelopen maanden een succes waren, is persoonlijk contact met onze klanten uiterst belangrijk, dat zal niet veranderen. We doen er alles aan om te zorgen dat de Techonology Days dit jaar een succesvol evenement wordt."

 

De Arburgse Technologiedagen zijn al sinds 1999 een vaste waarde op de kunststofkalender. In september 2020 werd besloten dat het evenement, in het licht van de aanhoudende coronapandemie, dit jaar zou worden verschoven van het traditionele maartmoment naar de vroege zomer. Aan het concept zelf verandert niets. De Technologiedagen 2021 zullen opnieuw in het teken staan van "hands-on technologie in combinatie met persoonlijk contact". Dit jaar zal het uitgenodigde publiek zich echter vooraf moeten inschrijven. De deelnemers zullen in kleine groepen worden verdeeld, elk met een individuele adviseur, die hen op een specifiek tijdstip zal rondleiden door het bedrijf. Dit systeem zal ervoor zorgen dat er niet te veel bezoekers tegelijk op het terrein aanwezig zijn. Arburg blijft er bij deze plannen op vertrouwen dat de epidemiologische vooruitzichten tegen juni 2021 positief zijn, mede dankzij het vaccinatieprogramma dat nu al loopt. 

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »