KunststofenRubber.nl

Arburg Technology Days verlengd

26 januari 2021 om 09:49 uur

Arburg wil niets liever dan de Technology Days, die toch draaien om persoonlijk contact, dit jaar door laten gaan. Om dit op een coronaproof wijze te doen, heeft het bedrijf besloten om de editie van 2021, die al was uitgesteld tot juni, te verlengen.


Het evenement zal nu zes dagen lang plaatsvinden in Lossburg, Duitsland, van 7 tot en met 12 juni. Juliane Hehl, Managing Partner bij Arburg, vertelt: "Nadat er zo lang geen persoonlijke evenementen hebben plaatsgevongen, willen we in juni onze klanten graag in levende lijve laten kennismaken met innovaties en indrukwekkende toepassingen voor de kunststofverwerkende industrie. Hoewel onze hybride en digitale evenementen de afgelopen maanden een succes waren, is persoonlijk contact met onze klanten uiterst belangrijk, dat zal niet veranderen. We doen er alles aan om te zorgen dat de Techonology Days dit jaar een succesvol evenement wordt."

 

De Arburgse Technologiedagen zijn al sinds 1999 een vaste waarde op de kunststofkalender. In september 2020 werd besloten dat het evenement, in het licht van de aanhoudende coronapandemie, dit jaar zou worden verschoven van het traditionele maartmoment naar de vroege zomer. Aan het concept zelf verandert niets. De Technologiedagen 2021 zullen opnieuw in het teken staan van "hands-on technologie in combinatie met persoonlijk contact". Dit jaar zal het uitgenodigde publiek zich echter vooraf moeten inschrijven. De deelnemers zullen in kleine groepen worden verdeeld, elk met een individuele adviseur, die hen op een specifiek tijdstip zal rondleiden door het bedrijf. Dit systeem zal ervoor zorgen dat er niet te veel bezoekers tegelijk op het terrein aanwezig zijn. Arburg blijft er bij deze plannen op vertrouwen dat de epidemiologische vooruitzichten tegen juni 2021 positief zijn, mede dankzij het vaccinatieprogramma dat nu al loopt. 

 

Focus op ...

Agenda

4 mei 2021, Rheda-Wiedenbrueck, Duitsland

KUTENO - Kunststofftechnik Nord

Experts from a wide range of industries meet at KUTENO to get comprehensive information on machines,...

1 juni 2021, Parijs, Frankrijk

JEC World 2021

Composites solutions and innovations for all markets. Meet with decision-makers from the whole value...

8 juni 2021, 's-Hertogenbosch

Engineering Event Safety

Meer agendapunten »