KunststofenRubber.nl

Verhuizing Akroh Industries van start (fotogalerij)

09 februari 2021 om 10:00 uur

Verhuizing spuitgietmachines (Foto: Akroh)

Verhuizing spuitgietmachines (Foto: Akroh)

Verhuizing spuitgietmachines (Foto: Akroh)

Spuitgietmachines in de nieuwe hal aan de Marsweg (Foto: Akroh)

Verhuizing spuitgietmachine naar de hal aan de Marsweg (Foto: Akroh)

Productiehal Ampèrestraat voor de verhuizing (Foto: Akroh)

Productiehal Ampèrestraat na de verhuizing (Foto: Akroh)

Met de verplaatsing van een groot aantal spuitmachines is de eerste stap gezet in de verhuizing van productiebedrijf Akroh Industries in Zwolle. Op 9 februari wordt de rest van de grotere machines verhuisd.


Het eerste gedeelte spuitgietmachines heeft een plek gekregen in de nieuwe productiehal aan de Marsweg, van meer dan 13500 m2. Daar staan al vijftien nieuwe spuitgietmachines met robots die ondertussen ook al in gebruik zijn genomen. De laatste lege plekken in de spuitgiethal worden 9 februari gevuld, dan zijn de grootste spuitgietmachines aan de beurt om te worden verhuisd.

 

Akroh, dat begin dit jaar voor de tweede keer op rij werd uitgeroepen tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, investeert hiermee flink in automatisering en professionalisering. In de hal zijn namelijk ook vier bovenloopkranen en een kraanbaanconstructie van twee keer zeventig meter gemonteerd. Daarmee is het mogelijk om matrijzen van twaalf ton vakkundig in de spuitgietmachines te plaatsen.

 

Toekomststappen

In deze onzekere tijd die wordt beheerst door corona blijft Akroh goed doordraaien en maakt het bedrijf grote toekomststappen. Daarbij hoort een verhuizing naar een grotere locatie. Uiteindelijk zal het hele bedrijf verhuizen naar de Marsweg en wordt dit het hoofdkantoor van Akroh. Deze gebeurtenis staat gepland voor later dit jaar, een jaar waarin Akroh ook het tienjarig jubileum viert.

 

Het familiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van kunststof- en halsbandproducten, blijft succesvol doorgroeien. Ondertussen zijn er rond de negentig personeelsleden aan het werk en is het steeds groter wordende productassortiment al in meer dan vijftig landen over de hele wereld te koop.

 

 

Focus op ...

Agenda

7 september 2021, Rheda-Wiedenbrueck, Duitsland

KUTENO - Kunststofftechnik Nord

Experts from a wide range of industries meet at KUTENO to get comprehensive information on machines,...

15 september 2021, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2021

Het Mikrocentrum organiseert de gratis toegankelijke, succesvolle Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen...

15 september 2021, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Materials+Eurofinish+Surface

Meer agendapunten »