KunststofenRubber.nl

Rethink Awards 2021

30 maart 2021 om 10:10 uur

Ook uw organisatie heeft ongetwijfeld mooie en aansprekende innovaties en initiatieven die bijdragen aan verduurzaming, de CO2-uitstoot terugdringen, de circulaire economie stimuleren, de veiligheid verbeteren en het comfort vergroten van gebruikers. Ze geven Nederland toekomst en inspireren andere bedrijven binnen de productketen.


Rethink daagt bedrijven uit hun product of initiatief in te dienen voor deelname aan de Rethink Awards 2021. Er zijn awards voor drie industriesectoren:de kunststof en rubber producenten, de kunststof en rubber verwerkers én de kunststof en rubber recyclers.

 

Voor elk van deze drie sectoren is er een prijs voor:
1. Het meest aansprekende, inspirerende en innovatieve duurzame nieuwe product.
2. Het meest aansprekende, inspirerende duurzame initiatief. Bijvoorbeeld maatregelen om verliezen van plastic pellets etc te voorkomen, vermindering van energieverbruik van de processen, een voorlichtingscampagne, etc.

 

Deelname

Deelname staat open voor alle bedrijven die lid zijn van NRK en PlasticsEurope Nederland en er zijn geen kosten aan verbonden. U vult het aanmeldformulier in, levert zo mogelijk één fysiek product erbij en/of fotomateriaal of andere ondersteunende informatie. Leg in de motivatie uit waarom het product of initiatief innovatief is en bijdraagt aan de verduurzaming van de productketen. Inzenden kan tot 3 mei 2021.

Op 23 juni 2021 worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking bekendgemaakt.

 

Focus op ...

Agenda

7 september 2021, Rheda-Wiedenbrueck, Duitsland

KUTENO - Kunststofftechnik Nord

Experts from a wide range of industries meet at KUTENO to get comprehensive information on machines,...

15 september 2021, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Materials+Eurofinish+Surface

15 september 2021, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2021

Het Mikrocentrum organiseert de gratis toegankelijke, succesvolle Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen...

Meer agendapunten »