KunststofenRubber.nl

Materials+Eurofinish+Surface verplaatst naar september

12 april 2021 om 14:25 uur

Mikrocentrum, VOM en Vereniging ION organiseren de 2021 editie van het Materials+Eurofinish+Surface kennis- en netwerkevent op 15 en 16 september in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. De beurs zou oorspronkelijk plaatsvinden op 26 en 27 mei.


Op de beursvloer komen materiaalkunde en oppervlaktetechniek samen; een sterke combinatie die onmisbaar is om tot een goed en duurzaam eindproduct te komen.

 

Na de succesvolle editie van kennis- en netwerkevent Materials+Eurofinish door Mikrocentrum en VOM in 2019, sloot in 2020 ook vakbeurs Surface van Vereniging ION aan. Het aansluiten van Vereniging ION is een logische stap om door te groeien voor de BeNeLux maakindustrie als het kennis- en netwerkevent rondom materiaalkunde, analysetechnieken, verbindingstechnieken, productontwikkeling en oppervlaktetechniek.

 

In 2020 was het door de ontwikkelingen rondom het coronavirus niet mogelijk om het kennis- en netwerkevent door te laten gaan, maar de organisatie is er positief onder: 'We hebben alle vertrouwen dat Materials+Eurofinish+Surface dit jaar doorgaat en we doener alles aan om het zo veilig mogelijk te organiseren', aldus Timo van Leent van Mikrocentrum.

 

Ruim honderd exposanten tonen de laatste innovaties en oplossingen op het gebied van materiaalkunde, analysetechnieken, verbindingstechnieken, productontwikkeling en oppervlaktetechniek. Ook zijn er verschillende VIP-ruimtes, demopleinen, speciale paviljoens met thema's en diverse eyecatchers. Er vindt ook een Meet & Match plaats waarvan het doel is om relevante contacten te vinden in de gehele sector.

 

'Sinds begin maart is de inschrijving geopend voor bedrijven die willen exposeren. Inmiddels zien we dat de beursvloer zich al goed vult. We stellen een mooie verdeling tussen Belgische en Nederlandse ondernemers vast. De organisatoren hebben er alvast alle vertrouwen in', vertelt Veerle Fincken van VOM.

 

MES Online

Het fysieke kennis- en netwerkevent zou in eerste instantie in mei plaatsvinden, maar is door de onzekerheden rondom het coronavirus verplaatst naar 15 en 16 september. Om het netwerk rondom Materials+Eurofinish+Surface eerder bij elkaar te brengen, vindt er op 27 mei een online activiteit plaats: MES Online. Zo wil de organisatie al eerder dit jaar het netwerk verbinden met het fysieke evenement in september. Het programma van MES Online bestaat onder andere uit een toelichting van het fysieke kennis- en netwerkevent, een bekendmaking van de 10 genomineerden voor de ION Borghardt Award en lezingen door de Vrije Universiteit Brussel en TU Delft.

 

Focus op ...

Agenda

21 juni 2021, online

Midden in de Maak

7 september 2021, Rheda-Wiedenbrueck, Duitsland

KUTENO - Kunststofftechnik Nord

Experts from a wide range of industries meet at KUTENO to get comprehensive information on machines,...

15 september 2021, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Materials+Eurofinish+Surface

Meer agendapunten »