KunststofenRubber.nl

Online symposium ENGEL

18 juni 2021 om 11:38 uur

Op dinsdag 22 juni opent het ENGEL live e-symposium 2021 zijn virtuele deuren. Traditiegetrouw is het ENGEL-symposium meer dan een in-house tentoonstelling, zoals Ute Panzer, Vice President Marketing en Communicatie bij ENGEL, uitlegt.


Wat kunnen de deelnemers verwachten?

"De focus van het e-symposium ligt duidelijk op de toekomst. Drie dagen lang staat in de virtuele wereld van ENGEL alles in het teken van de toekomst van spuitgietmachines. Welke nieuwe kansen ontstaan er en hoe kunnen wij daarop inspelen met onze nieuwe technologieën. Het live e-symposium 2021 geeft antwoord op deze en meer vragen. Deelnemers kunnen presentaties en lezingen van wereldklasse verwachten, evenals zakelijke gesprekken over onderwerpen als digitalisering, innovatieve technologieën en duurzaamheid, waarbij elke lezing en presentatie wordt afgesloten met een live gemodereerde vraag- en antwoordsessie."

 

Wat is er nieuw aan het ENGEL live e-symposium 2021 in vergelijking met de ENGEL live e-experience in de herfst van vorig jaar?

"Voor het eerst nodigen wij de deelnemers uit voor een virtuele fabrieksrondleiding door onze Oostenrijkse productielocaties. We nodigen alle deelnemers uit om een kijkje te nemen in ons hoofdkantoor in Schwertberg, de ENGEL-productiefabriek voor grootschalige machines in St. Valentin en onze robotfabriek in Dietach. Naast key-note presentaties en lezingen bieden wij een geheel nieuw format, genaamd Business Talks. In Business Talks zal een panel van deskundigen specifieke onderwerpen in uw bedrijfstak bespreken en presenteren. Nieuw is ook dat alle lezingen, presentaties en business talks, evenals de volledige inhoud van het virtuele platform, in zeven talen zullen worden aangeboden. Verder hebben we het programma aangepast aan de specifieke eisen van de verschillende regio's.

 

Wat zijn de verschillen per regio?

"We beginnen het live-evenement op dinsdag met de focus op de landen Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Op deze dag zullen de lezingen en alle presentaties vanaf 10 uur 's ochtends in de Duitse taal worden gehouden. Op woensdag richten we ons op de rest van Europa en de METAI-regio, waaronder het Midden-Oosten, Turkije, Afrika en India. De lezingen en presentaties zullen in zeven verschillende talen worden gehouden, eveneens vanaf 10 uur 's ochtends. Op de derde dag, donderdag, ligt de nadruk op Noord- en Zuid-Amerika, met alle inhoud in het Engels en Spaans. We beginnen deze sessie om 16.00 uur CEST (Central European Summer Time). Deelnemers moeten deze tijd omrekenen naar hun lokale tijdzone. Voor deelnemers in Azië zijn er face-to-face bijeenkomsten in onze Aziatische faciliteiten. Naast de face-to-face-evenementen worden alle deelnemers in Azië ook uitgenodigd om het virtuele evenement bij te wonen. Natuurlijk hebben we hygiëne- en veiligheidsconcepten ontwikkeld met inachtneming van de coronavereisten in elke regio."

 

Is het mogelijk om te discusseren met de ENGEL experts?

"Ja, we zullen ons zeer succesvolle format voortzetten dat werd geïntroduceerd tijdens de live e-experience afgelopen herfst, de één-op-één gesprekken. Zeer belangrijk ook voor het virtuele live-event van dit jaar is de directe uitwisseling met partners, klanten en geïnteresseerden. Het wereldwijde verkoopteam van ENGEL en ook onze experts op het hoofdkantoor en de wereldwijde productiebedrijven zullen beschikbaar zijn. Deelnemers kunnen vandaag en ook tijdens de drie live-dagen afspraken maken.

 

Komt er weer een virtuele showroom?

"Op basis van de overweldigend positieve feedback over de virtuele showroom hebben we besloten om de showroom uit te breiden van oorspronkelijk zeven machine-exposities tot meer dan twintig. Alle virtuele machines bieden een 3D-weergave en extra informatie over toepassingen, nieuwe technologieën en procesinnovaties."

Registeren voor het live e-symposium is hier mogelijk.
 

Focus op ...

Agenda

7 september 2021, Rheda-Wiedenbrueck, Duitsland

KUTENO - Kunststofftechnik Nord

Experts from a wide range of industries meet at KUTENO to get comprehensive information on machines,...

15 september 2021, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Materials+Eurofinish+Surface

15 september 2021, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2021

Het Mikrocentrum organiseert de gratis toegankelijke, succesvolle Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen...

Meer agendapunten »