KunststofenRubber.nl

BKB Precision gaat samen met ASML werken aan duurzaamheid

16 juli 2021 om 10:55 uur

Mannes Westhuis, CEO BKB Precision (l) en Jan Keller Executive Vice President Strategic Sourcing and Supply Chain ASML. (Foto: BKB Precision)

Om de bewustwording en de slagkracht rondom duurzaamheid te ondersteunen heeft ASML het Supplier Sustainability Program ontwikkeld. Het programma richt zich op een duurzame en veerkrachtige supply chain. Onlangs is BKB Precision benaderd voor deelname aan dit programma.


BKB Precision heeft een Joint Sustainability Commitment afgegeven om samen met ASML te werken aan ecologische duurzaamheid, informatie over CO2-emissies te delen, CO2-uitstoot en afval te verminderen en mogelijkheden voor hergebruik te vergroten. Dit deed het bedrijf door een Letter of Intent te ondertekenen.

"We hebben een verantwoordelijkheid en als BKB Precision proberen we deze verantwoordelijkheid ook te integreren in ons dagelijks werk. We staan ervoor open om samen met andere partners te leren van elkaar en informatie uit te wisselen om op deze manier een steentje bij te dragen aan de toekomst", aldus Mannes Westhuis, CEO BKB Precision.

BKB Precision

BKB Precision is de handelsnaam van Van den Berg Kunststofberwerking, specialist in het bewerken (verspanen, vormen en assembleren) van high performance / engineering plastics en actief in diverse marktsegmenten zoals high-tech, semiconductor, medisch, defensie, aerospace en chemie.
 

Focus op ...

Agenda

7 september 2021, Rheda-Wiedenbrueck, Duitsland

KUTENO - Kunststofftechnik Nord

Experts from a wide range of industries meet at KUTENO to get comprehensive information on machines,...

15 september 2021, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Materials+Eurofinish+Surface

15 september 2021, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2021

Het Mikrocentrum organiseert de gratis toegankelijke, succesvolle Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen...

Meer agendapunten »