KunststofenRubber.nl

BMP Benelux wordt na overname Chemieuro Benelux

15 november 2021 om 15:09 uur

Nadat BMP Benelux in 2017 al gedeeltelijk toetrad tot de van origine Spaanse Chemieuro groep, wordt per 1 januari 2022 een volledige overname door Chemieuro geëffectueerd. De naam BMP Benelux verandert daarbij in Chemieuro Benelux.


In ruim 35 jaar heeft BMP Benelux een sterke positie als distributeur van commodity plastics en engineering plastics voor de kunststofverwerkende industrie opgebouwd. De sterke groei over de jaren is vooral te danken aan het brede assortiment grondstoffen van toonaangevende producenten, de flexibele en gestroomlijnde distributie en de persoonlijke aanpak van het team van specialisten.

Chemieuro specialiseert zich al veertig jaar als innovatief, onafhankelijk en internationaal chemisch distributiebedrijf in polymeren. Vanuit het Spaanse Zaragoza is het concern wereldwijd actief met een focus op Europa en Turkije.

Het team van Chemieuro Benelux blijft met de overname ongewijzigd. Ook blijft de vestiging in Baarn ongewijzigd. Directeur Cees Moolhuijsen: 'Ook onder onze nieuwe naam staan bij ons persoonlijke klantgerichtheid, goede bereikbaarheid en hoge flexibiliteit voorop. Daar verandert niets aan. Met Chemieuro vestigingen in tien Europese landen kunnen we een beroep doen op meer leveranciers met een breder aanbod van materialen en op de aanwezige voorraden in de groep. De overname heeft daarmee duidelijk belangrijke voordelen voor onze afnemers.'

 

 

Focus op ...

Agenda

8 maart 2022, Parijs, Frankrijk

JEC World 2022

Composites solutions and innovations for all markets. Meet with decision-makers from the whole value...

15 maart 2022, Utrecht

Technishow/ESEF Maakindustrie 2020

Traditiegetrouw wordt TechniShow gelijktijdig met ESEF Maakindustrie georganiseerd. ESEF Maakindustrie is...

31 maart 2022, Wenen, Oostenrijk

European Thermoforming Conference

The European Thermoforming Conference is unique because it is run specifically for the thermoforming...

Meer agendapunten »