KunststofenRubber.nl

A Circular Future with Plastics

19 april 2022 om 11:27 uur

Op 19 en 20 mei vindt A Circular Future with Plastics plaats: de jaarlijkse 2-daagse conferentie voor de Europese kunststofverwerkende industrie. De eerste dag is er ruimte voor de marktdivisiesessies Automobiel en transport; Bouw & constructie; Verpakkingen; en Afvalvrije oceaan. Op dag twee is er een branchebrede discussie.


De organisatie verwacht dit jaar key notes van onder meer Soren Gade (Europees Parlement) en Joaquim Nunes de Almeida (directeur-generaal van DG GROW van de Europese Commissie).

 

Verder spreken onder meer Gracy Ramont van Segers & Balcaen; Christopher McArdle van Borealis;
Jean Viallefont (TotalEnergies); Gerald Rebitze (Amcor); en Claude Clement (Plastic Omnium).

 

De conferentie wordt georganiseerd door de vereniging European Plastics Converters (EuPC) in samenwerking met de nationale kunststofverenigingen Agoria en Essenscia - Polymatters. Het evenement brengt 250 vertegenwoordigers van de Europese kunststofindustrie, lokale en nationale autoriteiten, machineproducenten en media samen in forums, debatten en netwerkmogelijkheden.

 

Sinds 2017 biedt A Circular Future with Plastics de Europese kunststofindustrie netwerkmogelijkheden in combinatie met presentaties van branche-experts en beleidsmakers. Toonaangevende vertegenwoordigers van de industrie zullen hun visie en strategie delen voor een meer circulaire toekomst voor de kunststofindustrie in Europa.

 

 

Focus op ...

Agenda

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

Meer agendapunten »