KunststofenRubber.nl

Platts Polymer Prices beschikbaar voor leden Plastics Recyclers Europe

21 april 2022 om 17:36 uur

S&P Global Commodity Insights geeft Plastics Recyclers Europe (PRE) toegang tot de belangrijke Platts Polymer Prices en marktinformatie. De overeenkomst omvat ook samenwerking bij live-evenementen, gezamenlijke webinars en workshops om projecten en de laatste ontwikkelingen en trends op de markten voor gerecyclede kunststoffen te bespreken.


Shelley Kerr, hoofd Petrochemicals Markets bij S&P Global Commodity Insights: "We verwelkomen deze kans om onze relatie met PRE en haar leden te verdiepen en de transparantie in de markten voor gerecyclede kunststoffen te vergroten. Het streven naar duurzaamheid in de petrochemie en de toenemende verschuiving naar een circulaire economie brengt zowel uitdagingen als kansen met zich mee en transparantie in de prijsstelling van gerecyclede kunststoffen en het delen van kennis is van cruciaal belang voor investeringen, de ontwikkeling van de industrie en marktefficiëntie."

 

Enige manier

"Kunststofrecycling is vandaag de dag niet alleen een maatschappelijke vraag, maar de enige manier waarop de kunststofindustrie in Europa volledig duurzaam kan worden", aldus Ton Emans, voorzitter van Plastics Recyclers Europe. "Er zijn nieuwe bedrijfsmodellen die een breed scala aan mogelijkheden openen en dit partnerschap is een sterk signaal aan de industrie dat samenwerking essentieel is om een echte verandering teweeg te brengen. Samen met onze partners zullen we werken aan het bevorderen van beste praktijken en het overbruggen van hiaten in de gegevens voor een meer alomvattende kijk op de markt voor gerecycleerde kunststof om vertrouwen op te bouwen, investeringen te stimuleren en toekomstige wetgeving aan te sturen.''

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »