KunststofenRubber.nl

Levenslange garantie op recycleerbare designbloempot

20 mei 2022 om 09:44 uur

Capi geeft voortaan levenslange garantie op alle bloempotten uit de Made in Holland collectie. Hiermee maakt het bedrijf duidelijk dat de potten oersterk zijn, hitte- en vorstbestendig en breukbestendig. "Ondanks hun robuuste uiterlijk zijn ze ook nog eens superlicht."


Capi streeft naar de meest duurzame oplossing op alle aspecten van de in Nederland geproduceerde bloempotten. Het merk wil zoveel mogelijk voorkomen dat mensen een pot kopen, hem een paar jaar gebruiken en daarna weggooien om een nieuwe te kopen. Vandaar de levenslange garantie. De natuurlijke, neutrale kleuren dragen bij aan het tijdloze karakter van de bloempotten.

 

100% recyclebaar, 100% klimaatneutraal geproduceerd

De Made in Holland bloempotten zijn 100% recyclebaar en zowel indoor als outdoor te gebruiken. Ze worden klimaatneutraal geproduceerd in de fabriek in Tilburg en zijn voorzien van het CO2 Neutral® label. Je herkent ze aan de oranje binnenkant.


De Made in Holland collectie is opgesplitst in de Nature collectie NL en Urban collectie NL. Elk model heeft zijn eigen textuur. Er zijn twintig modellen in zeven kleuren.

 

Focus op ...

Agenda

30 augustus 2022, Utrecht

Technishow/ESEF Maakindustrie

Traditiegetrouw wordt TechniShow gelijktijdig met ESEF Maakindustrie georganiseerd. ESEF Maakindustrie is...

14 september 2022, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2022

Het Mikrocentrum organiseert de gratis toegankelijke, succesvolle Kunststoffenbeurs in de Brabanthallen...

19 oktober 2022, Dusseldorf

K 2022

Wereldwijde handelsbeurs voor de kunststof- en rubberindustrie

Meer agendapunten »