KunststofenRubber.nl

Brabender Technologie en Kubota Corporation gaan samen verder in de toekomst

05 juli 2022 om 11:17 uur

Brabender Technologie is overgenomen door Kubota Holdings Europe. SPS Solids Process Solutions blijft de exclufies agent voor België en Nederland.


Voor Brabender betekent de overname uitbreiding van de business area voor volumetrische en gravimetrische doseersystemen en versterking van het wereldwijde service- en verkoopnetwerk. 

 

Kubota is actief in landbouw- en watergerelateerde oplossingen en oplossingen voor leefgebieden waar wonen en industrie samengaan. De gravimetrische doseersystemen van Kubota Corporation worden voornamelijk gebruikt in productieprocessen voor stortgoed in Japan, China, Korea en de rest van Azië.

 

Brabender levert gravimetrische doseersystemen voor verschillende branchespecifieke toepassingen. Hetbedrijf combineert technische expertise met expertise in het hanteren van een verscheidenheid aan materialen.

 

Kubota en Brabender gaan hun activiteiten in de gravimetrische en volumetrische feedermarkt gericht verder uitbreiden. De activiteiten worden geïntensiveerd in de voedingsmiddelenindustrie, pharmaceutische toepassingen en batterijproductie. De gestaag groeiende vraag naar continue processen in de industriële productie zal ook in de toekomst gezamenlijk worden bediend. Door de wereldwijde verschuiving van productieprocessen naar automatisering wordt namelijk op verschillende gebieden groei verwacht.

 

Focus op ...

Agenda

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

Meer agendapunten »