KunststofenRubber.nl

Maakindustrie Expo 2024 focust meer op kunststof

14 november 2023 om 08:59 uur

Maakindustrie Expo, de jaarlijkse vakbeurs voor de maakindustrie in Hardenberg, groeit verder door. Mede dankzij een uitbreiding van het aanbod in kunststof, op verzoek van de bezoekers.


De beurs zal meer exposanten en kennissessies op het gebied van kunststof presenteren, om tegemoet te komen aan de groeiende interesse en behoeften van de industrie op dit gebied. Tot nu toe hebben Mata Kunststoffen, Merrem Kunststoffen en Weez'r een stand geboekt. Het kennisprogramma wordt nog niet bekend gemaakt.

 

"Met trots kunnen we aankondigen dat meer dan vijftig procent van de beursvloer al is gevuld met zowel gevestigde namen als veelbelovende nieuwkomers. Vertrouwde exposanten zoals Mata Kunststoffen, Valk Weldig, Masevon, CNC Totaal en de Croimvoirtse zullen hun nieuwste technologieën en oplossingen presenteren, naast prominente nieuwkomers zoals ABI en VDL die zich zelfs met drie onderdelen presenteren: VDL Groep, VDL Postma en VDL Wientjes", zegt Joeri Goorhuis, accountmanager namens Maakindustrie Expo.

 

Maakindustrie Expo 2024 duurt ‘slechts' twee dagen, waardoor de focus ligt op kwaliteit en efficiëntie. De opbouw van stands wordt voor een groot deel verzorgd, zodat exposanten zich kunnen concentreren op hun boodschap en contact leggen met hun doelgroep.

 

Maakindustrie Expo 2024 vindt plaats op woensdag 15 mei en donderdag 16 mei in Evenementenhal Hardenberg. Meer informatie en aanmelden

 

 

Focus op ...

Agenda

13 december 2023

Webinar Circulariteit in de rubberindustrie

Introductie in de wereld van rubber, rubber recycling en biobased additieven door Enrico Koggel,...

28 februari 2024, Aken (DE)

International Colloquium Plastics Technology

Forum for technical exchange & opportunity to discuss the latest developments & technologies in...

20 maart 2024, Den Bosch

Food Contact Materials Seminar

About food contact material regulations, legislation and developments.

Meer agendapunten »