ENGEL herstructureert service-activiteiten

Geplaatst op 31 maart 2014 om 08:54 uur
ENGEL herstructureert service-activiteiten
Machinefabrikant ENGEL AUSTRIA heeft zijn service-activiteiten ondergebracht in een aparte organisatie, 'ENGEL plus' geheten. Door deze stap wordt het servicepakket transparanter en komen er meer mogelijkheden voor het optimaliseren van bestaande machines, robots en fabrieken.
 

ENGEL plus omvat onder andere wereldwijde ondersteuning bij de levering van reserve-onderdelen, service op afstand, een 24x7 hotlijn, onderhouds- en reparatiecontracten tegen vaste prijzen, het inbouwen van extra opties, het optimaliseren van bestaande machines, toepassingstechnisch advies, training en eLearning-mogelijkheden.

 

De mogelijkheid om bestaande machines aan te passen is belangrijk vanwege de toenemende wens om efficiënter te spuitgieten. Ook oudere spuitgietmachines en regeleenheden kunnen worden verbeterd met betrekking tot energie-efficiëntie, constant schotgewicht en vermindering van de onderhoudskosten. Ook kan ENGEL bij bestaande machines extra processtappen, technieken en automatisering integreren.

 

www.engelglobal.com

 

 
© KunststofenRubber.nl