Bekuplast levert 450.000 kratten aan Wehkamp

Geplaatst op 06 augustus 2014 om 16:22 uur
Bekuplast levert 450.000 kratten aan Wehkamp
Het Duitse bedrijf Bekuplast, producent van retourneerbare transportverpakkingen, levert 450.000 op maat gemaakte kratten aan het nieuwe distributiecentrum van wehkamp.nl, dat in de zomer van 2015 zijn deuren opent. Het is een van de grotere orders uit de geschiedenis van Bekuplast.

De productietijd bedraagt in totaal zo'n 43 weken, waarin Bekuplast in zijn vestiging in Ringe 24 uur per dag, 7 dagen per week werkt om de kratten op tijd klaar te hebben. De kratten worden in het magazijn ingezet om kleinere artikelen zoals kleding, schoenen en accessoires op te slaan.

 

Het nieuwe distributiecentrum van wehkamp.nl heeft een totale oppervlakte van 13 voetbalvelden. Er worden straks 4 miljoen artikelen opgeslagen. Door de inzet van 468 geautomatiseerde treintjes worden producten uit de stellingen gehaald en in de bakken naar de inpaklocaties gebracht, waar het pakketje wordt klaargemaakt voor verzending. Binnen 30 minuten na bestelling kan een pakketje klaarstaan voor verzending naar de klant.

 

Bekuplast heeft de kratten speciaal voor wehkamp.nl ontwikkeld. Ze worden gespuitgiet uit polypropeen.

 

www.wehkamp.nl

www.bekuplast.de

 

 
© KunststofenRubber.nl