Dag van de Oppervlaktetechnologie op 1 november

Geplaatst op 12 oktober 2017 om 10:11 uur
Dag van de Oppervlaktetechnologie op 1 november
De Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandeld Nederland (Vereniging ION) organiseert op 1 november de Dag van de Oppervlaktetechnologie in Scherpenzeel.

Een blik op de toekomst van de oppervlaktetechnologie zou in het kort de omschrijving kunnen zijn van de Dag van de Oppervlaktetechnologie, die op 1 november 2017 door Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandeld Nederland (Vereniging ION) wordt georganiseerd in The Awarehouse op het terrein van vloerbedekkingstegelfarikant Interface in Scherpenzeel.

 

De vraag naar geavanceerde oppervlaktetechnieken wordt net zoals de verantwoordelijkheid voor de applicateur steeds groter en de verwachtingen aan de coating steeds hoger. Daarom gaan de ontwikkelingen in de oppervlaktetechnologie heel snel en is het voor kennisinstellingen, applicateurs en toeleveranciers noodzakelijk om nieuwe technieken te ontwikkelen. Maar ook de gebruiker zal moeten worden bijgepraat over de mogelijkheden. Voor al deze stakeholders is de Dag van de Oppervlaktetechnologie een kans om in een beperkte tijd veel kennis te verzamelen en wellicht de basis te leggen voor grensverleggende toepassingen, zo meldt de organisatie.

 

Gedurende de middag zijn er diverse presentaties geprogrammeerd zoals:

Dit jaar wordt de Dag van de Oppervlaktetechnologie gecombineerd met een rondleiding bij Interface, de Algemene Ledenvergadering van Vereniging ION en de verplichte updatemiddag van Vereniging Qual.ION. In het programma is er veel ruimte om te netwerken. Meer informatie of aanmelden op http://www.vereniging-ion.nl/.

 
© KunststofenRubber.nl