25 jaar Arburg Ltd. in Verenigd Koninkrijk

Geplaatst op 22 mei 2018 om 16:00 uur
25 jaar Arburg Ltd. in Verenigd Koninkrijk
Aurburg viert dit jaar zijn 25-jarig aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk met Arburg Ltd. in Warwick. Om dit te vieren vond een tweedaags evenement plaats 15 en 16 mei met negentig gasten. Arburg werd vertegenwoordigd door onder anderen managing partner Juliane Hehl.

Het Open Huis bood klanten en partners van Arburg Ltd. de gelegenheid de prestaties van de machines te zien en de kennis van Arburg-experts te ervaren. Behalve Juliane Hehl was ook Eugen Hehl aanwezig en verkoopdirecteur Gerhard Böhm plus verkoopdirecteur voor Europa Stephan Doehler.  Het verhaal begon met de verkoop van de eerste Allrounder spuitgietmachine in het Verenigd Koninkrijk in 1967. De klanten kregen eerst ondersteuning van een handelspartner maar 25 jaar geleden, in 1983,  is door Arburg de beslissing genomen tot de opzet van een eigen ‘Niederlassung' in Warwick. Colin Tirel staat sinds 2005 aan het hoofd van het bedrijf.

 

Bij Arburg Nederland speelt dit jaar ook het 25-jarig jubileum met Open Dagen op 30 en 31 oktober in Utrecht. Hier het artikel dat onlangs is gepubliceerd in Kunststof & Rubber nr. 5.

 Arburg NL 25 jaar.

 
© KunststofenRubber.nl