NRK-seminar Future Proof Plastics op 19 november in Veghel

Geplaatst op 19 september 2018 om 11:26 uur
NRK-seminar Future Proof Plastics op 19 november in Veghel
NRK Verpakkingen en PlasticsEurope Nederland brengen op maandag 19 november vertegenwoordigers uit de Nederlandse politiek, het bedrijfsleven en ngo's samen in het kader van het circulair maken van kunststoffen.

Topsprekers delen hun visies. Esther de Kleuver, directeur Duurzame Leefomgeving en Circulaire Economie, houdt de branche de spiegel voor namens het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Wat verwacht zij van het verpakkende bedrijfsleven? Ook een toonaangevende retailer, een recyclebedrijf en MVO Nederland geven hun antwoord op deze vraag. De bezoeker hoort meer over het Materiaalverduurzamingsplan en de initiatieven die de branche de komende jaren neemt om verpakkingen verder te verduurzamen.

 

Datum : 19 november 2018
Tijd : 11.00 - 18.00 uur (programma start om 13.00 uur)
Locatie : THREE-SIXTY in Veghel (innovatiecentrum voor circulaire economie)
Toegang : gratis, aanmelden is wel verplicht

Een inspirerende rondleiding door het innovatiecentrum en De Verspillingsfabriek maakt facultatief onderdeel uit van het programma. De organisatie vult de laatste details van het programma nog in. Zodra alle sprekers bekend zijn, verstuurt men uitnodigingen met de mogelijkheid zich aan te melden.

 

nrkverpakkingen.nl

 
© KunststofenRubber.nl