Einddatum inschrijving Plastics Recycling Awards 2019 uitgesteld

Geplaatst op 04 december 2018 om 14:39 uur
Einddatum inschrijving Plastics Recycling Awards 2019 uitgesteld
Als gevolg van een hausse aan inzendingen op het laatste moment, hebben de organisatoren van de Plastics Recycling Awards Europe 2019 de einddatum voor inschrijving voor alle acht de categorieën van de award verplaatst naar vrijdag 14 december 2018. Ook de jury is bekendgemaakt.

Onder de juryleden zijn ceo Willemijn Peeters van Serious Business (die eerder dit jaar zelf werd verkozen tot Plastics Recycling Ambassador 2018) en Bart Bleijerveld, mede-oprichter van Better Future Factory, Karen Laird van Plastics News Europe, Rune Thoralfsson, directeur van plasticfolierecycler Norfolier GreenTec en voorzitter Ton Emans van Plastics Recyclers Europe (PRE).

Productontwerpers, design engineers, kunststofverwerkers, fabrikanten, merkeigenaren, handelaren en leveranciers van gerecyclede kunststof producten worden uitgenodigd zich in te schrijven in een van de acht categorieën:

De awards worden uitgereikt tijdens het galadiner in RAI Amsterdam op10 april 2019,  na de eerste dag van de Plastics Recycling Show Europe. Meer informatie over de verkiezing en de jury op

www.prseventeurope.com.

 

 
© KunststofenRubber.nl