United Caps Hongarije produceerde tien miljardste sluiting

Geplaatst op 05 december 2018 om 16:07 uur
United Caps Hongarije produceerde tien miljardste sluiting
Het Luxemburgse United Caps is een bekende, internationaal opererende fabrikant van doppen en sluitingen. Het bedrijf organiseerde een evenement in zijn Hongaarse fabriek waar de tien miljardste sluiting van het afgelopen jaar is gemaakt.

Het betreft een zogenoemde double flow-sluiting voor consumptie-olie. Het is voor het eerst in de geschiedenis van United Caps dat er tien miljard sluitingen zijn geproduceerd binnen een periode van twaalf maanden.

 

Poort naar Oost-Europa

 

De fabriek van het evenement staat in het Hongaarse Dunavarsány en is gespecialiseerd in de productie van doppen en sluitingen voor consumptie-oliën en dranken. In lijn met de strategie ‘close-to-you', waarmee men de productie dichter bij de klant brengt, vormt de fabriek in Dunavarsány de poort naar Oost-Europa voor United Caps. Deze fabriek bedient een aantal bekende merken in de regio, inclusief het Poolse oliemerk Wielkopolski  van de Princes Group, een van Europa's snelst groeiende groepen voor voedsel en drank.

 

Investeren  


United Caps zegt te blijven investeren in de Hongaarse fabriek, momenteel met een nieuwe lijn die in aanbouw is. United Caps heeft productiefaciliteiten in België, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Luxemburg en Spanje en biedt werk aan vijfhonderd medewerkers.

 
© KunststofenRubber.nl