Gezocht: slimme producten die meedingen naar Rethink Awards

Geplaatst op 11 december 2018 om 14:12 uur
Gezocht: slimme producten die meedingen naar Rethink Awards
Als rubber- en kunststofindustrie zetten we ons in voor verduurzaming, voor CO2-reductie en voor veilige producten die comfort geven aan gebruikers. Maakt u die, mag u als bedrijf trots zijn op die producten.

Dat mag heel Nederland weten en daarom plaatst NRK die producten op de Rethink-website. Deze toppers kunnen ook meedingen naar de Rethink Awards 2019 die op 13 maart 2019 worden uitgereikt tijdens de Avond van de Maakindustrie in Media Plaza te Utrecht.  Download hier de flyer met alle praktische informatie over de award en uw inzending.

 

Vier awards  

 

Heeft u slimme producten die kunnen meedingen naar de Rethink Awards 2019 voor duurzame producten? Dien uw aanvraag in vóór 19 februari 2019. Mail daarvoor naar Erik de Ruijter (deruijter@nrk.nl) of Martin van Dord (vandord@nrk.nl). De onafhankelijke en deskundige jury zal vier awards toekennen. Er is een award voor het beste product in elk van de vier grote marktsegmenten van de rubber- en kunststofindustrie, namelijk:

Bedrijven die een product definitief inschrijven en dus deelnemen aan de verkiezing worden uitgenodigd deel te nemen aan de feestelijke dineravond op 13 maart in Media Plaza te Utrecht. Tijdens deze avond worden de Rethink Awards uitgereikt.

 
© KunststofenRubber.nl