Evenement composieten in bouw en infrastructuur in München

Geplaatst op 14 december 2018 om 12:00 uur
Evenement composieten in bouw en infrastructuur in München
AZL-Aachen nodigt geïnteresseerden uit voor de werkgroep-meeting ‘Composites in Buildings & Infrastructure'. Dit tweedaagse evenement vindt plaats tijdens BAU 2019 in München, wereldwijd de belangrijkste vakbeurs voor architectuur, materialen en systemen.

 

Het wordt een werkgroep-meeting en netwerkevenement om het AZL industrienetwerk in nauw contact te brengen met meer dan negentig internationale partnerbedrijven uit de composietenindustrie met de bouwindustrie en om te netwerken met eindgebruikers en architecten.

 

3e werkgroep-meeting "Composites in Buildings & Infrastructure" op 15 en 16 januari 2019

Registreer hier

 

Hierbij in pdf de voorlopige agenda en meer informatie over AZL en de composietenwerkgroep.

 

 AZL - Agenda_B&I_BAU2019.

 

 AZL_WG_B&I_20180125_Minutes.

 

AZL in Aken heeft samen met 25 bedrijven de gezamenlijke markt- en technologiestudie ‘New Potentials for Composite Technologies in Buildings and Infrastructure' uitgevoerd. Daarmee is brede kennis ontstaan van zo'n vierhonderd toepassingen voor gebouwen en infrastructuur, aldus AZL. 
Bij het initiatief van de nieuwe werkgroep in januari 2018 met negentig deelnemers heeft AZL dit initiatief een stap verder gebracht met het doel een samenwerkingsplatform te realiseren voor de lange termijn voor toepassing van composieten in gebouwen en infrastructuur.

 

 
© KunststofenRubber.nl