59 vacatures in Bergen op Zoom door opstart PPE-productie Sabic

Geplaatst op 14 februari 2019 om 17:17 uur
59 vacatures in Bergen op Zoom door opstart PPE-productie Sabic
Vorig jaar heeft chemiereus Sabic plannen aangekondigd om de productie in zijn PPE-fabriek in Bergen op Zoom te hervatten. Dit levert nu 59 banen op.

De productie van polyfenyleenether (PPE) wordt in 2020 op de site van Bergen op Zoom in fasen opgevoerd. PPE  is de grondstof voor Noryl hars en oligomeren. De aanleiding voor de uitbreidingsplannen was de toegenomen vraag naar Noryl dat in tal van sectoren wordt toegepast, zoals in watermanagement, de automobielindustrie, zonne-energie en elektronische toepassingen.

 

Veertig procent meer Noryl 

 

De opstart van de fabriek in Bergen op Zoom biedt klanten over de hele wereld  een tweede bron voor Noryl hars. Zodra de fabriek operationeel is, wordt verwacht dat de hoeveelheid geproduceerde Noryl ruim veertig  procent stijgt ten opzichte van 2017. Als gevolg van de uitbreiding is de locatie in Bergen op Zoom nu bezig met het werven van 59 vakbekwame medewerkers voor de PPE-activiteiten.  Men zoekt operators, service- en procesingenieurs, supervisors en productieanalisten. 

 

Gedegen

 

Dieter Hollmann, algemeen directeur van Sabic Bergen op Zoom, benadrukt dat elke kandidaat bereid moet zijn zich in te zetten voor veilig werken en kwaliteit. "We hebben een gedegen reputatie wat betreft veiligheid en betrouwbaarheid, gebaseerd op onze 45-jarige staat van dienst. Dit hebben we te danken aan onze gemotiveerde medewerkers die samen werken en veilig werken hoog in het vaandel hebben staan."

 

 
© KunststofenRubber.nl